Oldal frissítése

GORENJE OP650W

GORENJE OP650W

Ha szeretnél otthon saját készítésű, friss olajat préselni, akkor a GORENJE OP650W tökéletes választás a számodra! Az olajok magvakbók és diófélékből való kinyerése érdekében használd a forgócsigát, amely összetöri az alapanyagot, majd olajra és hasznos maradékra választja szét azt. A csiga rendkívül ellenálló rozsdamentes acélból készült, ezáltal nagyon egyszerűen tisztán tartható. A prés 30 perces zavartalan működésre képes. Ennek érdekében mindig győződj meg róla, hogy a betöltő tartály tele van, és hogy elegendő hely áll rendelkezésre az olaj és a maradék számára. Minden másról az olajprés fog gondoskodni.  

A GORENJE OP650W olajprés legfontosabb jellemzői

  • Praktikus olajprés
  • Az olajat a forgócsiga alkalmazásával nyerheted ki a magvakból és diófélékből
  • A forgócsiga rendkívül ellenálló, rozsdamentes acélból készült
  • A GORENJE OP650W 30 perces működésre képes, megszakítás nélkül
  • Hidegen sajtoló technológia
  • A kinyert olaj megőrzi a vitaminokat és ásványi anyagokat
  • A termékhez két edény az olajnak és a rostoknak
  • A betöltő tartály 700 ml-es űrtartalommal rendelkezik
  • Funkció az elakadt magvak és diófélék eltávolításához
  • Indítás kizárólag a fedő ráhelyezését követően
  • Automatikus leállítás túlmelegedés és üres betöltő tartály esetén
  • Gumilábak a tökéletes stabilitás érdekében
  • Színkivitelezés: fehér-rozsdamentes

A hidegen sajtolás technológiája

A sajtolás során megtartott 49°C-os hőmérséklet lehetővé, hogy az olajok megőrizzék a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek magasabb hőmérsékleten megsemmisülhetnek. A GORENJE OP650W által is alkalmazott hidegen sajtoló technológia csak arra a hőmérsékletre melegíti fel az alapanyagokat, amelyen kinyerhető az olaj. A kinyert olajokat a fényre érzékeny tulajdonságuk miatt sötét edényekben, hűvös helyen ajánlott tárolni.

Kétféle edény

A GORENJE olajprés kétféle edényt tartalmaz. Az egyik a szűrt olaj számára van fenntartva, amely kiszűri az olaj szilárd anyagait, a másik pedig a hasznos maradékok tárolására szolgál. Mindkettő ellenálló, BPA mentes anyagból készült. Az alapanyagokat a maximális préselés érdekében közvetlenül a forgócsiga felett elhelyezett betöltő tartályon keresztül adagolhatod. A 700 ml-es tartály egyszerűen kivehető, és folyó víz alatt megtisztítható.

Rendkívül egyszerű és biztonságos használat

A GORENJE OP650W egy olyan funkcióval is el lett látva, amely lehetővé teszi a forgás visszafordítását annak érdekében, hogy az elakadt magvak és diófélék kiszabaduljanak. A készülék továbbá addig nem kezdi meg a működést, amíg a betöltő tartály fedele nincs pontosan a helyén. A még nagyobb biztonság érdekében az olajprés túlmelegedés vagy a betöltő tartály kiürülése esetén automatikusan megáll. A készülék alját gumilábakkal látták el, amelyek fokozott stabilitást nyújtanak és megakadályozzák a nem kívánt elmozdulást. A GORENJE OP650W tökéletes választás a különféle magvakból és diófélékből kinyerhető, friss olajok préseléséhez.

Méretek:
35 × 30 × 18 cm

Tömeg:
4,3 kg


Paraméterek

Típus

Gyümölcsfacsaró típusa Lassúprés

Tengelytípus

Tengely típusa Álló

Tulajdonságok

Teljesítmény 650 W

Méret & súly

Mélység 36,5 cm
Szélesség 23,2 cm
Magasság 46,7 cm
Tömeg 6,9 kg
Kód:  GOLNO243
Termékszám:  521962
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05