Oldal frissítése

GORENJE MMC1005BW

5 4 értékelés
74 590 Ft

GORENJE MMC1005BW

Szerezz magadnak örömöt az új GORENJE MMC1005BW konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorral rendelkezik, amely képes gyorsan és tökéletesen, megbízható teljesítménnyel feldolgozni még a legigényesebb alapanyagokat is. A motor teljesítménye könnyedén állítható 6 fokozatban, így a szükséges sebesség könnyen beállítható. Bolygómozgásának köszönhetően, amikor is a robotfej és a keverőfej ellentétes irányba mozog működés közben, az egyes összetevők tökéletes keveréke garantált. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgépet ellátták egy tállal rozsdamentes acélból, melynek kapacitása 4,8 l, amely többszemélyes háztartásban élők számára ideális. A remek GORENJE konyhai robotgép külalakját kék szín dobja fel.

Konyhai robotgép GORENJE MMC1005BW ...
Konyhai robotgép GORENJE MMC1005BW ...

GORENJE MMC1005BW konyhai robotgép lényeges paraméterei

  • Az ügyes GORENJE konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során
  • 1000 W teljesítményű motorral látták el
  • 6 sebesség közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • Rozsdamentes acél keverőtál 4,8 l űrtartalommal
  • Olyan funkciói vannak, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Kék szín hangsúlyozza ki nagyszerű külalakját

A tartós GORENJE MMC1005BW konyhai robotgép funkciói

Az ügyes GORENJE konyhai robotgép segítségével lehetőséged lesz fejleszteni főzési tudományod. Tökéletesen alkalmas például tojás vagy tojásfehérje, illetve bármilyen habkrém felverésére. Könnyedén képes krémeket, önteteket vagy töltelékeket készíteni. Nincs szükség többé a fárasztó dagasztásra, mivel tökéletesen összedolgozza a tésztát ügyelve arra, hogy az kellően könnyű és levegős legyen. A dagasztó funkció biztosítja, hogy bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthessünk. Játszi könnyedséggel előállítja kedvenc desszertünk, kenyerünk vagy pizzánk tésztáját. Ellátták mixer funkcióval is. Ledarálhatunk vele dióféléket vagy akár jeget, de tökéletesen alkalmas ízletes levesek, zabkása vagy egészséges, tápanyagban gazdag turmixok készítésére is. Így lehetőségünk lesz megkóstolni az igazán finom ízeket. A darálóval egyaránt durvára és finomra is tudjuk darálni a húst. Élvezd a házi darált húst az ízletes hamburgerben, fasírtban vagy mártásokban.

Konyhai robotgép GORENJE MMC1005BW ...
Konyhai robotgép GORENJE MMC1005BW ...

Ezen GORENJE konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, átlátszó tálfedő, turmix feltét, húsdaráló és habverő kar. Ilyen széles körű felszereléssel ezen GORENJE MMC1005BW konyhai robotgép többféle eszközt helyettesít, így rengeteg helyet, időt és pénzt takaríthatunk meg.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél és műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretei:

34,4 × 38,2 × 28,4 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

5,5 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Nyomóprés, Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Turmix feltét, Húsdaráló, Habverő kar
Keverőtál űrtartalma 4,8 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 000 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Burkolat anyaga Rozsdamentes acél, Műanyag
Belső áttétel anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 28,4 cm
Szélesség 38,2 cm
Magasság 34,4 cm
Tömeg 5,5 kg

Szín

Szín Kék

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  GORKR368
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  741568
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10