Oldal frissítése

GORENJE K15DWBK

6 990 Ft

GORENJE K15DWBK

Manapság a vízforraló minden háztartás nélkülözhetetlen része. Eme GORENJE gyorsforraló 1,5 l térfogatot és könnyű kezelhetőséget biztosít. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, konkrétan rozsdamentes acél (inox). Nemcsak formatervezése ízléses, de a tisztítása is könnyű és gyors, nem tartalmaz nemkívánatos káros anyagokat, és nem visz át semmilyen nem kívánt szagot vagy ízt, még hosszantartó használat esetén sem. A rozsdamentes kialakítás a stílus és a funkcionalitás gyöngyszeme, és tökéletesen illeszkedik bármelyik konyhába. A dizájnos GORENJE vízforraló energiafelhasználása 2200 W. Az elegáns formatervezést fekete szín viszi tökélyre. A dekoratív megjelenésű és megbízható GORENJE elektromos vízforraló temérdek hasznos tulajdonságot és funkciót garantál az egész családnak.

Vízforraló GORENJE K15DWBK ...
Vízforraló GORENJE K15DWBK ...

A kitűnő minőségű GORENJE K15DWBK gyorsforraló legfőbb jellemzői

  • Ezen GORENJE gyorsforraló kényelmes és gyors italkészítést tesz lehetővé
  • Kapacitása 1,5 l
  • Minőségi anyagokból gyártották, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • A praktikus GORENJE elektromos vízforraló energiafogyasztása: 2200 W
  • Ez a variáns 230 V-ról üzemel, ami egy hagyományos villamos csatlakozóaljzat feszültségének értéke
  • Fekete kivitelű vízforraló
  • Speciális duplafalú kialakítás, mely hatékony hővédelmet biztosít
  • A forgótalp segítségével a vízforraló használata gyors és egyszerű
  • Külön említést érdemel a brit STRIX csatlakozó is
  • A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve
  • A vízforraló működésére kellemes LED világítás figyelmeztet

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A gyártó gondoskodott arról, hogy a vízforraló használata teljesen biztonságos legyen. Ezért dupla falú dizájnt alkalmazott, amely hatékony hővédelmet biztosít. Vízforraláskor a készülék külső fala nem lesz forró, ezért nem fordulhat elő, hogy háztartásod bármely tagja megégeti magát. Az elektromos vízforraló alapvető jellemzőihez tartoznak a különféle biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve, így a vízkő kialakulásának lehetősége nem áll fenn.

Vízforraló GORENJE K15DWBK ...
Vízforraló GORENJE K15DWBK ...

Megbízhatóságra és hosszútávú használatra gyártva gyorsforraló

A kiváló minőségű GORENJE gyorsforraló nem csak a minőségi anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem a használatát egyszerűsítő praktikus forgótalppal is. A forgótalp lehetővé teszi, hogy a gyorsforralót bármilyen szögből ráhelyezd. A készülék biztonságát garantálja a precíz brit STRIX csatlakozó, amely hosszú élettartamot és a vízforraló vitathatatlan megbízhatóságát biztosítja. A kiöntőnyílás különleges formatervezése garantálja a pontos kiöntést. A forralás megkezdésekor LED világítás aktiválódik, amely mutatja, hogy a vízforraló üzembe lépett.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,5 l
Tulajdonságok Duplafal, Strix csatlakozó, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Anti-Drip, Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Bemeneti feszültség 230 V

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  GORRK40
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3838782483240
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10