Oldal frissítése

Gorenje JM20W

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje JM20W

Amennyiben Te is a joghurt szerelmese vagy, és nem szereted folyamatosan megvásárolni azt, majd eldobni a használt tégelyeket, akkor a joghurt készítő az ideális megoldás számodra. Egy éjszaka alatt egyszerűen elkészítheted vele saját joghurtodat. A négy praktikus, fedeles üvegtartálynak köszönhetően finom harapnivalót készíthetsz az iskolába vagy a munkahelyedre. A joghurt készítővel időt és pénzt takaríthatsz meg, emellett óvod a környezetet is.

Gorenje JM20W joghurt készítő legfontosabb jellemzői

  • A Gorenje JM20W kiváló házi készítésű joghurt
  • Az elegáns készülék nagyon kompakt és kevés helyet foglal el
  • A Gorenje JMW készülék 4 db 0,2 literes üvegedényt tartalmaz, fedővel
  • Áttetsző fedél a készítés szabályozására
  • Az üvegedényeket biztonságosan elmoshatod a mosogatógépben
  • A Gorenje JM20W joghurtkészítőt egy gomb megnyomásával egyszerűen szabályozhatod
  • A joghurtkészítő teljesítménye 20 watt
  • A Gorenje JM20W készülék súlya mindössze 1,5 kg

Rendkívül könnyű

A házi joghurt készítése igazán egyszerű. Töltsd fel az üveget tejjel, adj hozzá egy teáskanál élő mikro flórával rendelkező joghurtot, a többiről pedig a Gorenje JM20W joghurt készítő gondoskodik. Az átlátszó fedélnek köszönhetően megfigyelheted a joghurtkészítés folyamatának egészét. Indítsd el a készüléket a START / STOP gombbal;  a működést jelző fény bekapcsol, amíg a készülék működik. Ideális, ha a joghurtot egyik napról a másikra, az éjszaka folyamán készíti el a gép, így reggelre friss terméket kapsz.

Egészséges joghurt az egész család számára

A kiváló minőség érdekében használj házi, termelői tejet, de használat előtt melegítsd át 85 ° C-ra, és várd meg, amíg 40 ° C-ra hűl. A Gorenje joghurt készítő állandó, egyenletes, 42 ° C-os hőmérsékletet tart fenn, ami nagyon fontos a joghurt krémes állagának elérése érdekében. A házi joghurtokat ízesítheted a saját hangulatod és ízlésed szerint gyümölcsökkel, különböző magvakkal, házi lekvárral vagy müzlivel.

Méretek:
35 × 14 × 12,5 cm

Kód:  GORDP352
Termékszám:  571233
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20