Oldal frissítése

Gorenje IT612SY2B

Kiegészítők a termékhez

Gorenje IT612SY2B

Első pillantásra ez a vonzó kerámia indukciós főzőlap, ami egyben hatékony eszköz is a kényelmes főzéshez, és amely ötvözi a modern főzési módot és az egyszerű karbantartást. Emellett mindazok számára érdekes lehet, akik szeretik a stílusos designt és a biztonságos működését. A működtetésről az érintőképernyőn található PowerControl gondoskodik.

Power Boost a még nagyobb teljesítmény érdekében

A tábla négy főzési zónát kínál különböző kapacitással és átmérővel mind a kis, mind a nagy edényekhez. A Power Boost gyorsabb főzéshez vagy több étel elkészítéséhez használható. Minden egyes főzési zónához aktiválható, alkalmas fűtésre és nagy mennyiségű étel készítésére. Az ideiglenes időtartam elteltével a kimeneti teljesítményszint csökkenése a kiválasztott fokozatra vált.

A maradékhő jelző hatékonyan megakadályozza a nemkívánatos égési sérüléseket, és a kapcsolt lemezek nélküli fűtésére is használható.

Intelligens és hasznos időzítő

Az időzítő funkciót gyakran használják főzés közben is, kétféle működési módot kínál. Az időkapcsoló automatikusan kikapcsolja a főzőlapot az idő beállítása után. Ellenkező esetben a visszaszámlálás hasonlóan működik, csak egy hangjelzés lejárta után.

Biztonságos és egyszerű karbantartás

A főzőlap gyermekzárral van felszerelve. A funkció aktiválása után véletlenül sem kapcsolhatók be a főzési zónák, vagy más funkciók.

A modern kerámia lemez felülete nemcsak szép, hanem nagyon jól karbantartható és tisztítható. Azért, hogy tökéletesen legyen, nem kell sok energiát felhasználni. Élvezd az elegáns fekete megjelenést, amely leegyszerűsíti a mindennapi főzését, és élvezd az ezzel járó kényelmet konyhai Gorenje konyhai főzőlapjával.

Műszaki adatok:

Funkciók és jellemzők:
Power boost
Gyermekzár
A maradékhő kijelző
Az érzékelő érintés vezérlés, Intelligens vezérlés
Csiszolt élek

4 főzőzóna:
Bal első: 18,5 cm, 1,4 / 2 kW
Jobb első: Körülbelül 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Bal hátsó: Körülbelül 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Jobb hátsó: 20,5 cm 2 / 2,3 kW

Műszaki paraméterek:
Elektromos csatlakozás: 220-240 V
Méretek (Sz × Ma × Mé): 60 × 5,6 × 51 cm
Méretek a telepítéshez (Sz × Ma × Mé): 56 × 5,2 × 49 cm
Fogyasztás: 7100 W

Kód:  FBV4302a
Termékszám:  IT612SY2B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20