Oldal frissítése

Gorenje IT KRB 65

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Gorenje IT KRB 65

Ez a stílusos indukciós, alumínium szegéllyel rendelkező fekete főzőlap, technológiával van felszerelve, és számos fantasztikus funkcióval rendelkezik a kényelmes és biztonságos ételkészítéshez. Az egyedülálló és szemet gyönyörködtető formák, amelyeket a főzőlapok körüli vonalak alkotnak, a tűzhely rendkívüli képességeit jelzik. Az intuitív érintésvezérlők egyszerűen szabályozzák a sütési folyamatot, és a felületet nagyon egyszerűen tisztíthatja, így mindig újszerűnek tűnik.

Nagy teljesítményű

A főzőlap négy főzési zónát kínál különböző kapacitással és átmérővel mind a kis, mind a nagy edényekhez. Az Office Power Boost a gyors főzéshez használható. Minden egyes főzési zónához aktiválható, alkalmas fűtésre és nagy mennyiségű étel készítésére. Ez a megnövekedett teljesítmény 5 percet vesz igénybe, majd 9-es szintre vált. A maradékhő jelző hatékonyan megakadályozza a nemkívánatos égési sérüléseket, és a kapcsolt főzőlapok nélküli fűtésre is használható.

Biztonság

Ez a főzőlap számos biztonsági funkciót is kínál. A beépített túlmelegedés elleni védelem megakadályozza az elektronikus alkatrészek károsodását. Ha a főzési zóna hőmérséklete rendkívül magas, biztonsági okokból a főzési teljesítmény csökkenthető vagy kikapcsolható. Ha a gyermekzár be van kapcsolva, akkor nem lehet bekapcsolni a főzési zónákat. A főzőlap rendelkezik még egy maradékhő jelzővel is, így tudni fogod, ha egy főzési zóna még mindig forró.


Műszaki adatok:

építés:
Beépített készülék
Alumínium oldalélek, fekete

típus:
indukció
kerámiai

4 indukciós főzőzóna:
Bal első: 18,5 cm, 1,4 / 2 kW
Jobb első: Körülbelül 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Bal hátsó: Körülbelül 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Jobb hátsó: 20,5 cm 2 / 2,3 kW

Érintéses érzékelő
Power boost
Super Power boost
időzítő
visszaszámlálás

biztonság:
Túlmelegedés elleni védelem
Gyermekzár
Maradékhő kijelző

Műszaki adatok:
Elektromos csatlakozás (V): 220-240 V
Méretek (sz x ma xm): 60 × 5,6 × 51 cm
Méretek a telepítéshez (Mé): 56 × 5,2 × 49 cm
Méretei csomagolással (Mé): 75,7 × 13 × 60 cm
Fogyasztás: 7100 W

Kód:  FBV4301c
Termékszám:  IT65KRB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20