Oldal frissítése

Gorenje IT 65 KR főzőlap

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Gorenje IT 65 KR főzőlap

Az indukciós főzőlap luxus fehér színű designt kapott, alumínium élekkel, amely fejlett technológiai megoldásokat és funkciókat kapott a kényelmes és biztonságos főzés élményéért. Különleges formák a főzőzónák körül és rendkívüli képességek a főzőlapban. Az érintőszenzorok segítségével a vezérlés intuitív, elég csak megérinteni a gombokat, emellett karbantartása könnyű, így mindig úgy fog kinézni, mintha új lenne.  

 

Nagy teljesítmény

 

Az összes főzőzóna Power boost technológiával felszerelt, amely növeli a teljesítményt. A Super Power Boost nagy fokozott teljesítményt biztosít 5 percig, majd 9-es szintre kapcsol. Használd az időzítőt az intervallumok beállítására. Ezt követően automatikusan kikapcsol a főzőlap. Hasonló az időzítő funkcióhoz, viszont ebben az esetben a főzőlap nem csak kikapcsol, hanem hangjelzést is ad. 

 

Biztonság

 

A Gorenje arra is gondol, hogy megvédjen téged és a főzőlapot is. A beépített túlmelegedés elleni védelem megakadályozza, hogy az elektronikus alkatrészek túlmelegedjenek és károsodjanak. Ha a főzőzóna hőmérséklete rendkívül magas órákon keresztül, akkor a főzőlap csökkenti a teljesítményt vagy kikapcsol. A gyerekzár funkció aktiválás után kapcsol be, így elkerülhető a főzőzónák véletlen bekapcsolása. A biztonsági jelzés része a maradékhő kijelzése is, amely szintén praktikus funkció. 

 


Műszaki adatok:

Kivitel:
Beépített
Alumínium szélekkel

Típus:
Indukciós
Kerámia

4 indukciós főzőzóna:
Bal első: 18,5 cm, 1,4 / 2 kW
Jobb első: Körülbelül 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Bal hátsó: Körülbelül 16,5 cm, 1,2 / 1,4 kW
Jobb hátsó: 20,5 cm 2 / 2,3 kW

Érintőgombok:
Power Boost
Super Power Boost
Időzítő
Visszaszámlálás

Biztonság:
Túlmelegedés elleni védelem
Gyermekzár
Maradékhő kijelző

Műszaki adatok:
Elektromos csatlakozás (V): 220-240 V
Méretek (szélesség x magasság x mélység): 60 × 5,6 × 51 cm
Méretek a telepítéshez (szélesség x magasság x mélység): 56 × 5,2 × 49 cm
Méretei csomagolással (szélesség x magasság x mélység): 75,7 × 13 × 60 cm
Fogyasztás: 7100 W

Kód:  FBV4301i
Termékszám:  IT65KR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20