Oldal frissítése

Gorenje ISC 635 CSC

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje ISC 635 CSC

Beépíthető főzőlapot keresel, amely gyors, hatékony és biztonságos ételkészítést biztosít alacsony energiafogyasztás mellett? A Gorenje indukciós főzőlapja innovatív funkcióival nagyszerű főzési élményt nyújt, továbbfejlesztett tulajdonságai és érzékelői révén pedig konyhád modern kiegészítője lehet. A készülék legnagyobb előnye a praktikus XpandZone funkció, amely lehetővé teszi, hogy az indukciós főzőlap szinte egész területé felhasználd a főzéshez. Az aktiválást követően a főzőzónák a főzőlap bal vagy jobb oldalán 1-1 extra nagy főzőzónává kapcsolódnak. A készülék továbbá AllBoost funkcióval, időzítővel, gyerekzárral és Stop & Go (az ételkészítés szüneteltetése, majd újraindítás és működés a korábbi beállítások szerint) funkcióval is rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Időtlen design és rendkívül elegáns kivitelezés
  • Főzés a főzőlap szinte teljes felületén
  • Praktikusan elhelyezett kezelőpanel
  • Stop & Go, XpandZone és AllBoost funkció
  • Maradékhő kijelző az égési sérülések elkerülésére és gyerekzár
  • Akár 90% -os hatékonyság - a hagyományos főzőlapokhoz képest minimális energiaveszteség

A forralás nem csak egyszerű, de bizonságos is

A fejlett indukciós technológiának köszönhetően a főzőzónák csak az edények alját melegítik, a zónák edényen túli része hideg marad és bármikor biztonságosan megérinthető. Amint elveszed az edény, a főzőzóna automatikusan kikapcsol. A főzőlap működési helyzetéről praktikus jelzőfény ad információt. A középen elhelyezett érintővezérlős kezelőpanel egyszerű kezelés tesz lehetővé, amellyel könnyedén beállíthatod a kívánt teljesítményt és a főzési időt. Az edény főzőlapra való helyezését és a bekapcsolást követően a főzőzónák villámgyorsan felmelegszenek. A főzőlap professzionális indukciós technológája megelőzi a túlforrósodást, amellyel akár 90%-is energiahatékonyságot is elérhet. Ezáltal a kifutott folyadékok vagy ételek nem fognak odaégni, a főzőlap pedig egyetlen törléssel letisztítható.

Paraméterek

Design

Design Klasszikus

Főzőlap típusa

Főzőlap típusa Indukciós

A főzőlap funkciói és jellemzői

Főzőzónák száma 4
Tulajdonságok és funkciók Booster, Időzítő, Gyerekzár, Érintésvezérlés, Flexi zóna , Maradék hőjelző

Főzőlap méretei

Magasság 5,6 cm
Szélesség 59,5 cm

Szín

Szín Fekete

A főzőlap kivitelezése

Szélek Ferdén vágott elülső él
Keret Keret nélküli
Kinézet Fekete üveg
Kivitelezés Beépített
Felület Üveg

A főzőlap csatlakoztatása

Csatlakozás 230 V
Kód:  FBV4302t
Termékszám:  ISC635CSC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15