Oldal frissítése

Gorenje HBX603RL

14 890 Ft

Gorenje HBX603RL

Botmixer Gorenje HBX603RL Csomagolás/doboz

A(z) Gorenje HBX603RL merülő botmixer nem foglal sok helyet a konyhában, mégis könnyen készíthetsz vele turmixokat, püréket, mártásokat és koktéljég is készíthető vele. A mixerhez tartozik egy edény aprítóval, amely a fűszernövényektől a dióig mindent felaprít. A kielégítő eredmény érdekében 600 W teljesítménnyel bíró motorral szerelték fel és egy négyszárnyú késsel. A sebességet könnyen beállíthatod a rendelkezésedre álló 2 sebességgel. Tetszeni fog a kilöttyenés elleni védelem, amelynek köszönhetően forró alapanyagokat is mixelhetünk.

A(z) Gorenje HBX603RL botmixer főbb jellemzői:

  • Funkciók: Jégtörés, Vágás és Mixelés
  • 2 rendelkezésre álló sebesség fokozat
  • Teljesítmény: 600 W
  • A mixer tartozékai: Aprító+aprítóedény, Keverőedény és Keskeny keverőrúd

Gorenje HBX603RL - botmixer rengeteg tartozékkal

A(z) Gorenje HBX603RL botmixer tartozékai között számos praktikus kiegészítő várja, hogy munkára fogd. Az aprító feltét segítségével bazsalikomos pesto készíthető, de megőrli a diót és apróra vágja a zöldségeket is. Az aprító fej annyira hatékony, hogy akár koktéljeget is zúzhatsz vele. A botmixer egyik specialitása a szűk talpú aprító fej, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül poharakban mixelj. A mixerhez tartozik egy keverőtál is.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Mixelés
A keverőpengék száma 4
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 600 W
Sebességfokozat 2
Kód:  GOPTM059
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  728256
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10