Oldal frissítése

Gorenje HBX 604 QB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje HBX 604 QB

Hand Blender Gorenje HBX 604 QB szeretni fogja az a sokoldalúság a konyhában. Ideális a keverés és keverés, hanem azért is, mert a gazdag tartozék ostorozó és aprító élelmiszer. A készülék kínál 12 sebesség és turbó funkció leggyorsabb. Fel van szerelve egy megbízható egyenáramú motor, amely kiemelkedik a hosszú élettartam, csendes működés, még a legnagyobb sebesség, és energiatakarékos. A nagy előnye az a képesség, hogy gyorsítsák az egyszerű fordulatszám-szabályozó. Kés mellékletek vannak ellátva pengék Quad rozsdamentes acél, amely rendkívül éles és tartós, hosszú élettartamú. 

A fő előnyök

  • keverésével, elegyítésével, ütő- és darabolás élelmiszer
  • 12 sebesség + turbó
  • sebesség beállítható gomb
  • Quad penge rozsdamentes acélból
  • ergonomikus formájú fogantyú puha felületre Softouch
  • könnyű kezelhetőség

gazdag kiegészítők

Minden kiterjesztések kivehető, könnyen tisztítható folyó víz alatt. Blender akkor kényelmesen elfér a kezedben az ergonómiailag kialakított fogantyú puha felületre Softouch. Működése nagyon egyszerű.A kit talál ostorozó konténer skálán tartós műanyag térfogatú 800 ml, műanyag tartályba darabolás, vágás ragaszkodás és a mellékletet a keveredés a rozsdamentes acélból készült. Más tartozék a rozsdamentes acélból készült habverő. 
További információk:
méretek:
5,5 x 39 x 8 cm
súly:
1,3 kg
Szín:
fekete

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Mixelés

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő

Sebesség

Sebességfokozat 12
Kód:  EAV4401d
Termékszám:  HBX604QB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10