Oldal frissítése

GORENJE GV56210

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE GV56210

Egy minőségi mosogatógéppel időt és pénzt takaríthatsz meg, és kiváló segítőtársad lesz a konyhában. A beépíthető Gorenje GV56210 mosogatógép az A+++ energiaosztályba tartozik, és 10 teríték befogadására alkalmas. Beépítéséhez 45cm széles helyre van szükség. A mosogatógép működése nagyon halk, ez a különleges hangszigetelésnek köszönhetően, így a zajszint csupán 45 dB.

Legfontosabb előnyei:

  • Nagyon csendes működés
  • Öntisztító szűrő gondoskodik az ételmaradékok eltávolításáról
  • Mosogatógép tökéletesen megszárítja az edényeket
  • A sok funkció és program mindenki számára tartogat valamit

Tökéletesen ragyogó és száraz edények

A mosogatógép használata során gyakran eltömődik a szűrő. A beépített automatikus tisztító rendszer lehetővé teszi a víz lefolyását. Nem kell azért aggódnod, hogy a fennakadt ételmaradékok megakadályoznák az eszköz használatát.

Az új TotalDry funkció a mosási ciklus végén automatikusan kinyitja a mosogatógép ajtaját. Így a levegő szabadon áramolhat, a fennmaradó gőz gyorsabban távozik, és az edények hamarabb megszáradnak. A tökéletes száradást segíti elő a forróvizes öblítés és a kondenzált gőzök elpárologtatása.

Az egyik intelligens funkció megállapítja, hogy melyik mosási programot válaszd. Minden esetben megállapítja az öblítő pontos mennyiségét, és a mosási ciklust is beállítja.

Öt program minden konyhai edényhez

Az Auto program a leginkább az átlagosan szennyezett edényekhez való, az Intenzív programot az erősen szennyezett edényekhez használd, az ECO program energiatakarékos, az Öblítés az enyhén szennyezett edényeket mossa el, és ha nagyon sietsz, akkor használd a SpeedWash programot, amellyel az edényeket 20 perc alatt moshatod tisztára.?

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Keskeny
Mosogatógép elhelyezése Beépített

Mosogatógép funkciói

Mosogatás funkciók Késleltetett indítás
Mosogatógép biztonsági funkciói Túlcsordulás elleni védelem

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése Fiók
Tulajdonságok Kijelző, Állítható kosarak

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága 82 cm
Mosogatógép szélessége 45 cm
Mosogatógép mélysége 55 cm
Kód:  GORMY007
Termékszám:  552971
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20