Oldal frissítése

Gorenje GS62115X

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje GS62115X


Gondot jelent Önnek a felhalmozott mosatlan, de nincs ideje elmosogatni? Akkor az Önnek való ideális megoldást ez a szabadonálló, 60 cm -es szabványszélességgel rendelkező Gorenje GS62115X mosogatógép jelenti. Ez a mosogatógép a nap mint nap használható korszerű funkciók széles választékát kínálja, amelyek nagyon gazdaságos működést biztosítanak. A készülék az A ++ energiaosztályba tartozik. A mosogatási programokat a jól áttekinthetően elhelyezett gombok segítségével állíthatja be. Maga a mosogatás igen alacsony, 49 dB zajszint mellett megy végbe.


Gorenje GS62115X - samočisticí filtr
 

Öntisztító szűrő

A Gorenje mosogatógép megfelelő működésének érdekében, gondoskodni kell a belsejében lévő szűrő kellő mértékű tisztántartásáról. Az automata szűrőtisztító rendszer ezt mind magától elvégzi. Ez a típusú rendszer a hiba- és üzemzavar-megelőzésben is fontos szerepet tölt be.

Gorenje GS62115X - dokonalé sušení
 

Tökéletes szárítás

Annak érdekében, hogy az edények és az evőeszközök tökéletesen megszáradjanak a mosogatógép a kondenzáció során eltávolítja az alsó részéből érkező felhalmozódott párát, elősegítve ezzel az Ön által használt edények és más evőeszközök szárítását. A GORENJE összes modellje megfelel a háztartási szárítógépek energiafogyasztásáról szóló Európai Uniós (EU) irányelveknek, különösen az "A" szárítási hatékonysági osztály tekintetében.


Gorenje GS62115X - funkce 3 v 1
 

3 in 1 - Három az egyben funkció

Gondot jelent, hogy nem tudja, hogyan igazítsa az Ön által kiválasztott mosogatószert a mosogatási ciklushoz? Ez a probléma a Gorenje mosogatógép esetében fel sem merülhet. A mosogatógép  3 in 1 funkciójával automatikusan biztosítja az optimális mosogatási ciklust és az öblítő adalékkal történő megfelelő tisztítást, amelynek köszönhetően edényei és evőeszközei tökéletesen fényesek lesznek.

Gorenje GS62115X - Total AquaStop
 

Total AquaStop funkció

Nem kell aggódnia, mosogatógépe az Ön távollétében is biztonságosan dolgozik.  Hirtelen vízszivárgás esetén a Total AquaStop funkció automatikusan lezárja a vízbeömlést, így ingatlanát egyáltalán nem érheti kár.



A mosogatási programok áttekintése:

6 mosogatási program: normál program, intenzív tisztítás, intenzív, rövid mosogatás, ECO program, áztatás, kíméletes tisztítás

Mosogatási hőfokok kiválasztása:
65/60/55/45/40 ° C


 

Paraméterek

Szín

Szín Rozsdamentes acél

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Szabvány
Mosogatógép elhelyezése Szabadon álló

Mosogatógép funkciói

Mosogatógép biztonsági funkciói Túlcsordulás elleni védelem

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése Kosár
Tulajdonságok Levehető felső fedél , Állítható kosarak

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép szélessége 60 cm
Mosogatógép mélysége 60 cm
Kód:  FBB01j
Termékszám:  495770
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20