Oldal frissítése

Gorenje GS52115X

4,5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje GS52115X


Mindennapos probléma a felhalmozódott mosatlan, és nincs időd elmosogatni? Számodra ideális megoldás lehet a szabadon álló Gorenje GS52115X mosogatógép, amely 45 cm széles. A mosogatógép számos modern funckióval rendelkezik, ezek mindegyike energiatakarékos. Ezért az A++ energiaosztályba tartozik. A mosási programokat jól látható helyen elhelyezett gombokkal vezérleheted. A mosogatás zajszintje csupán 49 dB.


Öntisztító szűrő

A Gorenje mosogatógép megfelelő működése érdekében a mosogatógép belsejében elhelyezett szűrőt tisztítani kell. Erről az öntisztító szűrőrendszer gondoskodik. Ezzel megelőzhetők a problémák és a mosogatógép helytelen működése.

Tökéletes szárítás

Az edények tökéletesen szárazak lesznek, ehhez a mosogatógép az alján felhalmozódott gőzkondenzációt használja. A Gorenje modellek megfelelnek az EU előírásoknak és az A szárítási hatékonysági osztályba tartoznak.


Három az egyben funkció

Nem tudod, hogy állítsd be a mosási ciklust a választott mosogatószerhez igazodva? A Gorenje mosogatógépek esetében ilyesmivel nem kell foglalkoznod. A három az egyben funkció automatikusan beállítja az optimális mosási ciklust, és ennek megfelelően adagolja az öblítőt. Ennek köszönhetően az edényeid mindig tökéletesen ragyogóak lesznek.

AquaStop funkció

A mosogatógép távollétedben is dolgozhat. Ha a víz hirtelen szivárogni kezdene, akkor a Total AquaStop automatikusan leállítja a bemenő vizet, így megakadályozza azt, hogy a lakásban esetleg kár keletkezzen.


A mosási programok áttekintése:
Standard program, intenzív tisztítás, intenzív rövid mosás, ECO program, öblítés, gyengéd mosás

Választható hőmérséklet:
65/60/55/45/40°C


Paraméterek

Szín

Szín Rozsdamentes acél

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Keskeny
Mosogatógép elhelyezése Szabadon álló
Mosogatógép vezérlése Elülső vezérlőpanellel

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése Kosár
Tulajdonságok Levehető felső fedél , Állítható kosarak

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága 85 cm
Mosogatógép szélessége 45 cm
Mosogatógép mélysége 60 cm
Kód:  FBB01l
Termékszám:  495767
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15