Oldal frissítése

Gorenje FDK500GCW

20 990 Ft
16 530 Ft áfa nélkül

Gorenje FDK500GCW

Gyümölcs, gomba, zöldség, hús vagy gyógynövény, mindezt képes kiszárítani a(z) Gorenje FDK500GCW gyümölcsaszaló gép. 380 W tisztességes teljesítményének köszönhetően kényelmesen elkészítheted a fűszert, teát vagy szárított húst. Ezen gyümölcsaszaló gépnél örömet szerez az is, hogy 5 szárító szitával büszkélkedhet, tehát nagyobb mennyiségű finomságot képes kiszárítani egyszerre. Szárítással az ennivaló illatos, finom, illetve vitaminokban, tápértékekben és ásványi anyagokban gazdag marad. A(z) Gorenje FDK500GCW gyümölcsaszaló motorja a készülék alsó részében kapott helyet, vagyis a meleg alulról felfelé áramlik. Középtájt és az alsó részén hamarabb aszalódik az elhelyezett élelem.

A(z) Gorenje FDK500GCW gyümölcsaszaló gép érdekes funkciói

  • Teljesítménye 380 W
  • Sziták száma a csomagban: 5 darab
  • Funkciói: Hőmérséklet szabályozás, Időzítő és Automatikus kikapcsolás
  • A gyümölcsaszaló alakja: Kerek
  • Motorja alul kapott helyet
  • Könnyű vezérlés

A(z) Gorenje FDK500GCW gyümölcsaszaló ügyes funkciói

A beépített időzítő segítségével nagyon egyszerűen megadhatod az aszalás időtartamát. A megadott szárítási idő lejárta után az időzítő jelzi, hogy itt az idő kivenni a szitákat, valamint leállítani a gyümölcsaszalót. A gyümölcsaszaló automatikus biztonsági kikapcsolás funkcióval bír, így az aszalás maximálisan biztonságos és kényelmes. Ezen intelligens gyümölcsaszaló gép hőmérséklet-szabályzóval is ellátott, amelynek hála a dehidratálás még egyszerűbb és hatékonyabb. Ez a funkció hasznodra válik gyümölcs, zöldség és hús szárításánál, mivel minden egyes élelmiszer más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 380 W
Aszalógép alakja Kerek
Zajszint 46 dB
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Vezérlés típusa Digitális
Lemezek átmérője 31 cm
Lemezek száma 5

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  GORSP390
Jótállás: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  673853
P-DC1-WEB10