Oldal frissítése

Gorenje DTA 6SY2W

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje DTA 6SY2W

Gorenje DTA 6SY2W egy elegáns kémény motorháztető egy bizonyított gyártó egy kabát készült lakkozott ónozott lemez és a kémény készült teljes egészében rozsdamentes acélból készült.Tűzhely egyaránt támogatja a recirkulációs és a kipufogó, míg a legnagyobb teljesítményhez tól 572 m3 / h recirkulációs 618 m3 / h, a kémény.
Annak ellenére, hogy az ilyen nagy teljesítményű, de megtartja a zajszintet elfogadható szinten 65 db.A készülék kezelése nagyon egyszerű, ami szintén segít a mechanikus Egyszerűség gombot., Akkor azt is be lehet állítani egy három teljesítményszint.A világítás vezérlő egy külön kapcsolóval, amely vezérli a két 20 W-os halogén lámpák.
 

Kód:  FAV5202k1
Termékszám:  DTA6SY2W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10