Oldal frissítése

GORENJE DNE72/GN

4,4 6 értékelés
187 990 Ft

GORENJE DNE72/GN

Nincs elegendő hely az otthonodban ruhaszárításhoz? Ebben ez esetben a szabadonálló GORENJE szárítógépbe történő beruházás a helyes döntés. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A szárítógépek leginkább preferált típusa a kondenzációs szárítógép. Valójában nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy bonyolult telepítésekre a használatához. A szárító gyűjtőtartálya összegyűjti és tárolja a mosott ruhából származó nedvességet. A hatékony GORENJE DNE72/GN szárítógép optimális gondoskodást biztosít a ruháidnak és Neked. Olyan népszerű funkciókkal büszkélkedhet, mint a praktikus kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés. A modern technológiák közül nem hiányzik belőle a közkedvelt SensitiveDrying. A kompakt GORENJE szárítógép mérete 85 × 60 × 62,5 cm (ma×szé×mé). Súlya 50,8 kg.

Szárítógép GORENJE DNE72/GN ...
Szárítógép GORENJE DNE72/GN ...

A csúcstecnológiás GORENJE DNE72/GN szárítógép főbb előnyei

  • A szabadonálló szárítógép gyors és hatékony módja a ruhák szárításának
  • Kondenzációs típusú
  • Kondenzációs tartály a nedvesség gyűjtésére és tárolására
  • Hozzávetőlegesen 7 kg ruhát képes szárítani
  • Zajszintje 65 dB
  • A beépített kijelző tájékoztat a szárítás aktuális állapotáról

A korszerű GORENJE DNE72/GN szárítógép egyéb hasznos funkciói biztosan elkápráztatnak

A nagy kapacitású GORENJE szárítógéppel gyorsabban és hatékonyabban befejezheted a ruhaszárítást, így sok időt és munkát takaríthatsz meg. A gyerekzár aktiválása megakadályozza a készülék illetéktelen működtetését, különösen kisgyermekek által. A szárítógép hangjelzéssel is ellátott. Ez a hasznos funkció jelzi a szárítás végét. Az előlapon található beépített kijelzőn az aktuális program vagy beállítás állapota látható.

Szárítógép GORENJE DNE72/GN ...

A kifogástalan GORENJE szárítógép műszaki tulajdonságai

A szárítógép egyszerre nagy mennyiségű ruhát tud szárítani, megkönnyítve ezzel a rohanó életmódú emberek vagy a gyermekes családok életét. Az energiahatékony GORENJE DNE72/GN szárítógép A++ energiaosztályba sorolt. Éves energiafelhasználása nagyságrendileg 1,7 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 7 kg ruha egyidejű szárítására képes. A szárítógép zajszintje 65 dB. A szárítási hatékonyság fontos paraméter a készülék kiválasztásakor, mivel ez határozza meg, hogy a szárítógép milyen gyorsan és hatékonyan távolítja el a nedvességet a vizes ruhákból. A teljesítményt tekintve kiemelkedő GORENJE szárítógép A hatékonysági osztályú, ami azt jelzi, hogy a víz több mint 90%-át eliminálja egy standard programban.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép GORENJE DNE72/GN Energia címke

Méretek:

85 × 60 × 62,5 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

50,8 kg

Szín:

Fehér

Hatékonyság:

A

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 7 kg
Hatékonyság A
Zajszint 65 dB
Energiafelhasználás 1,7 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 211 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 62,5 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 50,8 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Kijelző, Gyerekzár, Mosási program végét jelző hangjelzés
Lefolyó csatlakozó készlet Nem

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  GORSU019
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DNE72/GN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20