Oldal frissítése

Gorenje BPC2B WITAVAI

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje BPC2B WITAVAI

Blender Gorenje BPC2B WITAVAI fog hatni a nagyteljesítményű motor teljesítménye 1500 watt, nagy funkcionalitás és gazdag funkcionalitással. A tetszetős kivitel kombinált fekete és rozsdamentes acél lesz díszítik minden konyhában. A készülék kínál hat előre beállított program gyümölcs, zöldség, jég, szójatej, diófélék és finom összetevőket. Művelet nagyon könnyű irányítani egy kerek gomb LCD kijelző található, amely az első a mixer. Amellett, hogy a programok a vezérlőpulton beállíthatja a kívánt záridőt és a felkészülés ételek, italok. Nechybí ani bezpečností funkce túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus kikapcsolás.

A fő előnyök

  • erős és nagy teljesítményű motor (1500 W / 30000 rpm)
  • Elegáns kialakítás és fekete és rozsdamentes acél
  • 6 előre beállított program
  • vezérlőgombot LCD kijelzővel
  • túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus kikapcsolás
  • Innovatív kések rozsdamentes acélból
  • gumilábak
  • tisztítása és karbantartása egyszerű

A gazdag szolgáltatásokat és funkciókat

A turmixgép egy tervezési konténer nívópálca milliliter tartós műanyag 2 literes. Az előnye, hogy a tartály egy négyzet alakú, amelyen keresztül a kevert élelmiszer mozgatjuk közepe felé a tartályból a forgó kés. Pengék rozsdamentes acélból készülnek, ezek elég éles, hogy a feltört jég és kemény összetevőket. A nagyobb stabilitás, a készülék fel van szerelve gumilábakkal annak biztosítására, hogy a helyhez kötött keverő működés közben. Tisztítása nagyon egyszerű, csak vizet önteni a tartályba, majd nyomja meg a tisztítást.
További információk:
méretek:
23,2 × 54,5 × 22 cm
súly:
5,3 kg
Szín:
Fekete / rozsdamentes acél

Kód:  EAV4484c
Termékszám:  BPC2BWITAVAI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20