Oldal frissítése

Gorenje BM 900 AL

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje BM 900 AL

A GORENJE BM 900 AL egy hatalmas otthoni pékség , amely egyedülálló segítőkész lesz a konyhában. A pékségnek köszönhetően pontosan az Ön ötleteinek megfelelően élvezheti a friss és ízletes süteményeket. A jól megtervezett tervezés és minőség mellett tizenkét előre beállított program széles választékát kínálja. A pincészet különleges tulajdonságai a dTest 09-2012 győzelmét mutatják be az otthoni pékség kategóriában.
A GORENJE BM 900 AL otthoni pékség két kenyérsütővel , tiszta és kényelmes érintésvezérléssel és 2 soros LCD kijelzővel rendelkezik . Van továbbá egy praktikus késleltetett indítás, hőmérséklet-visszatartási funkció vagy tészta recept.Az automatikus tészta-előkészítő rendszer időt takarít meg és megkönnyíti a készülék működését. A biztonsági funkciókat automatikus leállás és hangjelzés jelzi.A csomag tartalmaz még egy kiegészítő mérőkanállal és mérőedényekkel ellátott tartozékokat.
Paraméterek és specifikációk:
Típus:
Kenyérkészítő
Ellenőrzés:
Megható
Kétsoros LCD kijelző
Sütőformák száma:
2
Előre beállított programok száma:
12
Egyéb jellemzők:
Késleltetett indítás
Hőmérséklet-karbantartási funkció
Tészta tészta program
Automatikus tésztakészítés
Belső világítás
Automatikus leállítás
Hangjelzés
Kiegészítők:
További mérő kanalak
Mérőszalag
Energiafelhasználás:
615 W
 
Tervezés:
Rozsdamentes acél
Súly:
8,4 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 615 W
Töltet tömege 900 g
Kód:  EAV4407
Termékszám:  284333
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20