Oldal frissítése

Gorenje B600W

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje B600W

Tervezzünk egy egyszerű eszköz áll egy bázis és egy tartályt a keveréshez. A bázis műanyag nem tapadnak ujjlenyomatokat. Ez teszi nagyon könnyen karbantartható. Műanyag tartály zöldségek és más élelmiszerek nagyon jól karbantartott és térfogata 1,5 liter befogadására nagyon nagy élelmiszer-ellátásra. A zárósapka a tartály egy integrált nyílással hozzáadásával zöldség. A motor teljesítménye 600 W a tökéletes szeletelés, darabolás vagy aprítás. Válasszon a három lehetséges keverési intenzitás. Az egész rendszer nagyon egyszerű. Könnyen mosható mosogatógépben.

Is tudja a végtelen perc alatt fordított át aprítás, vágás és szeletelés zöldséget? Akkor van a kezedben tarkított hólyagok és harmatos homlokát verejték? Kérdezzük alapkérdés. Miért időt tölteni ezt az unalmas munkát, és hagyja, hogy valaki dolgozik nekünk? Gorenje mixer képes kezelni a munkát, amely elviszi néhány órát, hogy néhány perc alatt.

legfontosabb jellemzői

  • Az egyszerű design a készülék
  • A motor teljesítménye 600 W
  • Használjon három fogaskerekek
  • Műanyag tartály 1,5 literes
  • Integrált tömítés fedél
  • Méretek: 160 x 420 mm
Kód:  EAV4485
Termékszám:  472414
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20