Oldal frissítése

GORENJE B2O735E20X HomeMade

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE B2O735E20X HomeMade


Gorenje B2O735E20X érintőgombos, beépíthető sütő 

Rendelj egy nagyszerű Gorenje B2O735E20X sütőt otthonra, amely a kialakításának köszönhetően bármilyen modern konyhába kiválóan illik. Számos praktikus funkcióval rendelkezik. A készülék az A energiaosztályba tartozik, és 71 literes belső tér áll a rendelkezésedre az ételek elkészítéséhez. A praktikus Aqua Clean technológia gondoskodik a sütő belső tisztításáról.

Ovális belső tér

Az ideális sütést, grillezést és kiolvasztást a fűtőelemek jól megtervezett elhelyezkedése garantálja, és a HomeMade Plus kialakítással kombinálva a forró levegő tökéletesen oszlik el az étel körül.

Tartós SilverMatte belső felület

A SilverMatte egy rendkívül tartós és erős anyag, amely ellenáll az extrém hőnek, még akkor is, ha 500°C-on történő pirolitikus tisztításról van szó. Mikropórusok híján a sütő és a tepsik is kiválóan bírják a magasabb hőmérsékletet. A sütő belseje hármas bevonatot kapott, amely további szigetelést biztosít.

AquaClean

Mindössze annyit kell tenned, hogy öntesz fél liter vizet egy tepsibe, és 30 percre bekapcsolod az AquaClean-t. Ennek során a forró gőz tökéletesen tisztára varázsolja a sütő belsejét.

Csendes záródás

A speciálisan kifejlesztett zsanérok biztosítják, hogy egy apró mozdulat is elegendő legyen a sütőajtó becsukásához, amely gyorsan és csendesen zárul.

Belső tér

Az új generációs Gorenje sütők kibővített belső térrel büszkélkedhetnek, ez pedig lehetővé teszi egyszerre több adag vagy különböző típusú étel elkészítését.

Gyors hűtés

A DynamiCooling+ rendszer hatékonyan hűti a sütő külsejét, valamint megakadályozza a magas hőmérséklet okozta károkat. Ez nagyon fontos a biztonságod és a sütő hosszabb élettartamának a szempontjából.

XXL méretek

A sütőbe minden gond nélkül betehetsz 46 cm méretű tepsiket. Egyidejűleg akár több szintre is.


PerfectGrill

A fűtőszálak intelligens elhelyezése lehetővé teszi az optimális hőeloszlást és kiváló sütési eredményeket biztosít. Így az ételek ropogósak és finomak lesznek.

A sütővel érkező tartozékok:

  • 1 db mély zománcozott tepsi
  • 1 db alacsonyabb zománcozott tepsi
  • Sütőrács

Paraméterek

Design

Design Klasszikus

Tulajdonságok

Sütőprogramok Grill, Felső sütés, Kiolvasztás, Alsó sütés, Légkeverés
Teljesítmény 2 700 W
Tepsi kivétele Teleszkópos

Sütő méretei

Magasság 59,5 cm
Szélesség 59,7 cm
Mélység 56,5 cm

Sütő színe

Szín Ezüst

Sütő felszerelése

Felszereltség Időzítő, Érintéses vezérlés, Hűvös sütőajtó, Csillapított ajtózárás

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály A

Sütő térfogata

Űrtartalom 71 l
Kód:  GORTR018
Termékszám:  733637
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20