Oldal frissítése

GoPro Max Lens Mod

4,8 6 értékelés

GoPro Max Lens Mod

Érd el a HERO9 Black fényképezőgép maximális stabilizálását a Gopro Max Lens Mod adapterrel. Az adapter felszerelésével Max HyperSmooth stabilizációt kapsz, stabilizálással akár 2,7K60-ig és ultraszéles digitális FOV lencsével 155°-ig. Ezenkívül a Gopro Max Lens Mod rendelkezik a vízszintes vagy a függőleges tengely horizontrögzítőjével, amely biztosítja, hogy felvételeid ugyanolyan szinten legyenek és stabilak, még akkor is, ha a fényképezőgépet középen kívülre szerelik, és felvétel közben teljes 360°-kal elfordulnak. A vízállóság akár 5 méter, az egyszerű telepítés és szétszerelés, valamint a zökkenőmentesebb Timewarp videók létrehozásához szükséges Max Timewarp funkció is biztosan tetszeni fog.

A Gopro Max Lens Mod főbb jellemzői

  • A Gopro Max Lens Mod adapter Max HyperSmooth stabilizációt biztosít, stabilizálással akár 2.7K60-ig, és ultraszéles, 155°-os digitális FOV objektívvel
  • A Horizon Lock biztosítja, hogy felvételei vízszintesek és stabilak legyenek
  • A Gopro Max Lens Mod vízállósága legfeljebb 5 méter
  • Készítsen simább Timewarp videókat a Max Timewarp segítségével
  • A Gopro Max Lens Mod adaptert HERO9 Black kamerákhoz tervezték

A csomagban megtalálhatja:
Max. Objektív Mod a HERO9 fekete készülékhez
Védősapkák
Törlőkendő

Paraméterek

Kompatibilitás

GoPro kompatibilitás GoPro Hero10 Black (2021), GoPro Hero9 Black (2020), GoPro Hero 11 Black
Kód:  OG101a
Termékszám:  ADWAL-001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20