Oldal frissítése

GOPRO Karma propellerek

4,8 4 értékelés

GOPRO Karma propellerek

Reptesse GOPRO Karma drónját még nagyobb hatékonysággal! A különleges GOPRO Karma propellers tartalék légcsavarkészlet nagyobb felhajtóerőt hoz létre, mint az alapcsomagban szállított propellerek. A módosított alakú lapátok simább repülést tesznek lehetővé, ami jelentősen csökkenti a drón zaját. A csomagolásban két darab, az óramutató járásával megegyező irányú, és két darab, az óramutató járásával ellentétes irányú légcsavar található. Az egyszerű és helyes felszerelést a propellerek eltérő színe biztosítja.

A Karma drón tartalék légcsavarjainak fő tulajdonságai

  • A csomagolás tartalma - 2 darab óramutató járásával megegyező irányú légcsavar, és 2 darab óramutató járásával ellentétes irányú légcsavar
  • Speciális kialakítású propellerlapátok
  • Tartalék propellerek GOPRO Karma drónhoz
  • Simább repülést biztosítanak
  • Csökkenti a drón zaját
  • Könnyen felszerelhető a propellerek eltérő színének köszönhetően
Kód:  OG058h4
Termékszám:  RQPRP-001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10