Oldal frissítése

GoPro HERO9 BLACK

4,5 59 értékelés
115 290 Ft

GoPro HERO9 BLACK

GoPro HERO9 BLACK nagyobb felbontással

Készíts lenyűgöző 5K videókat, amelyek részletgazdagsága még nagyítás után is megmarad. Akár 14,7 MP-es képernyőfelvételeket is készíthetsz közvetlenül a videóból. A GoPro HERO9 BLACK kültéri kamera támogatja a 4K, 2,7K, 1440p és 1080p videóformátumokat.

Élvezd ki, hogy még több a pixel!

Készíts éles, professzionális 20 MP-es fotókat a GoPro HERO9 BLACK kültéri kamerával, és használd a SuperPhoto funkciót, hogy a képeid tökéletesek legyenek!

GoPro kamera, hogy több kijelződ legyen

Az új előlapi kijelzőn élő előnézetben látható a kép, így könnyebbé válik a szelfikészítés. A GoPro HERO9 BLACK nagyobb hátsó kijelzője még kényelmesebb és intuitívabb vezérlést biztosít.

Fejlett HyperSmooth 3.0 stabilizálás

A GoPro HERO9 BLACK kültéri kamera erőteljes HyperSmooth 3.0 stabilizálással rendelkezik, mostantól horizontrögzítéssel. Ez az eddigi legfejlettebb videostabilizálás.

8-szoros Slo-Mo

Élvezd az akár 8x lassított felvételeket, ugyanis a GoPro HERO9 BLACK akár 240 képkocka/másodperc sebességgel is képes felvételt készíteni.

A TimeWarp 3.0 összesűríti az időt

Lélegzetelállító time-lapse képek készítése minden alkalomra a TimeWarp 3.0 segítségével! A TimeWarp 3.0 összesűríti az időt, ami a GoPro HERO9 BLACK kamerával készített képeken is látható lesz. A videók normál üzemmódba való visszakapcsolásához használd a Speed Ramp funkciót!

A GoPro 30 másodpercnyi felvételt rögzít felvétel előtt

Valószínűleg te is megtapasztaltad már, hogy nem indítottad el időben a felvételt, és lemaradtál egy-egy értékes képkockáról. A GoPro HERO9 BLACK akár 30 másodpercet is rögzít a felvétel megkezdése előtt, így nem szalasztasz el egyetlen fontos felvételt sem.

Élő közvetítés a GoPro HERO9 BLACK kamerával

Közvetlenül élőben közvetíthetsz a közösségi média felületein, továbbá a HyperSmooth 3.0 képstabilizátorral a GoPro HERO9 BLACK-et gyakorlatilag bárhol elhelyezheted, hogy szórakoztasd a közönségedet.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország

Érzékelő felbontása 20 Mpx
Kijelző mérete 2,3 "

Típus és működés

Képstabilizálás Elektronikus
Típus Családi, Outdoor, Webkamerák, Motorkerékpárra
Jellemzők Strapabíró, Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli, GPS, Hurok felvétel, Hangvezérlés, Vízálló tok nélkül

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 5K
Max. videófelbontás 5K (5120 × 2880)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Belső memória 0 MB (0 GB)
Támogatott formátumok RAW , JPEG
Támogatott video formátumok H.264, MP4, H.265
SD kártya max. méret 256 GB

Kimenetek

Audio/Video USB-C
Adat interfészek Wi-Fi, Bluetooth, GPS

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 1 720 mAh
Tápellátás típusa USB
Akkumulátor üzemideje 2,5 óra

Méretek és tömeg

Tömeg 157 g
Szélesség 7,18 cm
Magasság 4,8 cm
Mélység 3,36 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  OG009a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CHDHX-901-RW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20