Oldal frissítése

GoPro HERO11 Black Creator Edition

4,5 11 értékelés
266 590 Ft

GoPro HERO11 Black Creator Edition

Nagy teljesítményű, minden-egyben kreatív központ

A GoPro HERO11 Black Creator Editionnel mindig kéznél lesz a saját kreatív központod. Megkönnyíti a vlogolást, a filmezést és az élő közvetítést. A teljes rendszer professzionális minőségű 5,3K videót, az Emmy-díjas HyperSmooth 5.0 stabilizációt, továbbfejlesztett hangot és LED világítást tartalmaz. A GoPro egyetlen feltöltéssel akár 4 órányi 4K felvételre is alkalmas.

A Creator Edition tartalmazza a HERO11 Black kamerát, a Volta foglalatot akkumulátorral, a Media Modot, a Light Modot és az Enduro akkumulátort. 

A GoPro HERO11 Black Creator Edition kültéri kamera legfontosabb előnyei

Legyen Hollywood elérhető távolságban!

A GoPro HERO11 Black Creator Edition kültéri kamerával egy sokoldalú kézi tartószerkezetet is kapsz, amely egész nap kitart egyetlen feltöltéssel, és lehetővé teszi, hogy a kamerát egy kézzel kezeld. Ha előfizetsz a GoPro-ra, korlátlan felhő tárhely áll a rendelkezésedre.

Játssz a felvételekkel!

A kamera új képérzékelővel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb vásznon dolgozz. A kibővített látómező szerkesztése során zoomolhatsz, vághatsz vagy módosíthatod a digitális objektívet. A GoPro HERO11 Black kamerával elérheted a megálmodott eredményt!

A GoPro HERO11 Black 5,3K-s, 27 megapixeles felvételt kínál

A GoPro HERO10 Black kültéri kamera kétszeres képkockasebességet kínál a sima mozgás rögzítéséhez. 5,3K felbontás mellett 60 FPS-re számíthatsz. A fényképezőgép lehetővé teszi a 8×-os slo-mo felvételek készítését 2,7K felbontásban és az 5,3K-s stop-mo funkciót. A videókból 24,7 MP-es fotókat is készíthetsz.  

Emmy-díjas videostabilizálás

A beépített HyperSmooth 5.0 képstabilizátor igazán sima felvételeket biztosít még a bonyolultabb felvételek készítése közben is. A GoPro HERO11 Black kamerához nincs szükség kardánra vagy speciális szoftverre.

 

GoPro HERO11 Black AutoBoosttal

A kamera automatikusan meghatározza a stabilizálás szükséges szintjét a sebesség és a mozgás függvényében. Az így kapott felvételek a lehető legsimábbak és legszélesebbek lesznek.

Horizon Lock - stabil horizont

A Horizon Lock funkció rögzíti a horizontot, így az mindig vízszintben marad. Mivel a Horizon Lock a HyperSmooth 5.0 stabilizálás része, a GoPro HERO11 Black Creator Edition kamerával készített felvételek sokkal stabilabbak lesznek. Ez még akkor is így van, ha a kamerát teljes 360°-ban elforgatod.

A GoPro elegendő energiával rendelkezik az egész napos forgatáshoz

A GoPro HERO11 Black Creator Edition szettben megtalálod a Voltát (akkumulátor tartó / állvány / távirányító), a Media Mod és a Light Mod tartozékokat. Ezek a bővítmények átfogó és hatékony, kreatív megoldásokat kínálnak.

Volta funkciói

  • Kiterjesztett akkumulátor-kapacitás - a tartó az Enduro akkumulátorral kombinálva akár 4 órás üzemidőt biztosít 4K felbontású felvételek készítésekor (4K/30)
  • Egykezes kezelés - közvetlenül a fogantyún integrált gombok találhatók a GoPro HERO11 Black vezérléséhez
  • Beépített állvány - time-lapse, csoportkép vagy más stabil felvétel készítéséhez csak húzd ki az állvány lábakait
  • Vezeték nélküli távirányító - vedd le a tartót a kameráról, és akár 30 m távolságból, távolról is vezérelheted

A GoPro HERO11 Black Creator Edition professzionális szintű produkciót biztosít 

Nagyszerűen irányított hangzás

Válaszd ki, honnan szeretnéd a hangot és döntsd el, hogy a kamera előtt vagy mögött legyen. A GoPro mikrofonja képes elnyomni a szelet, így a párbeszéd és a kommentár kristálytiszta lesz. 

Professzionális világítás

Szeretnél éles képeket készíteni, amelyek professzionális benyomást keltenek? A szett tartalmazza a Light Modot - egy LED modult, amely széles és lágy fényt biztosít.

A kamera készen áll a további bővítésre

A Creator Edition tartalmaz egy 2× Cold Shoe Mountot és egy micro HDMI-portot is, így még messzebbre juthatsz a felszereléssel. Ha van mikrofonod, a GoPro HERO11 Black kamerán 3,5 mm-es mikrofoncsatlakozót is találsz.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Érzékelő felbontása 27 Mpx
Kijelző mérete 2,27 "

Típus és működés

Képstabilizálás Elektronikus
Típus Outdoor, Motorkerékpárra

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 5,3K
Max. videófelbontás 5.3K (5312 × 2988)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Belső memória 0 MB (0 GB)
Támogatott video formátumok H.264, H.265

Kimenetek

Audio/Video USB-C
Adat interfészek USB-C, Wi-Fi, GPS

Méretek és tömeg

Tömeg 0,13 kg
Szélesség 7 cm
Magasság 4,9 cm
Mélység 3,4 cm

Szín

Szín Fekete

Típus és funkció

Jellemzők Strapabíró, Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, GPS, Vízálló tok nélkül
Kód:  OG011a1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  CHDFB-111-EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20