Oldal frissítése

GoPro HERO10 Black

4,0 39 értékelés
122 590 Ft

GoPro HERO10 Black

GoPro HERO10 Black - Hihetetlenül gyors és egyszerűen briliáns

A GoPro HERO10 Black kültéri kamera előnyei

A GoPro HERO10 Black kültéri kamera hihetetlen teljesítményt nyújt

A GoPro ötvözi a féktelen sebességet és az egyszerűséget. Ennek eredményeként veheted kézbe ezt a nagy teljesítményű GoPro HERO10 Black kültéri kamerát. Az új GP2 chipnek köszönhetően 5,3K-s videókat készíthetsz kétszeres képkockasebességgel. A kamerával 23 megapixeles, részletgazdag fotókat lőhetsz, és még a gyenge fényviszonyok között készült felvételek is jobbak lesznek. A HyperSmooth 4.0 képstabilizátorral stabil felvételeket készíthetsz kalandjairól az összes üzemmódban. Amikor feltöltöd aGoPro HERO10 Black-et, a felvételek automatikusan felkerülnek a felhőbe.

Agilis GP2 processzor

A GoPro HERO10 Black belsejében a nagy teljesítményű GP2 chip fáradhatatlanul dolgozik, hogy érzékeny teljesítményt, kétszeres képkockasebességet és gyors reagálást biztosítson az érintésvezérlőkre. A processzort kifejezetten a GoPro kamerák magas követelményeihez fejlesztették ki.

Videókészítés 5,3K60 + 4K120 minőségben

A GoPro HERO10 Black kültéri kamera kétszeres képkockasebességet kínál a sima mozgás rögzítéséhez. 5,3K felbontás mellett 60 FPS-re számíthatsz. A kamera lehetővé teszi a 8×-os lassított felvételek készítését 2,7K felbontásban és 5,3K-s stop-mo funkcióban. A videókból 19,6 megapixeles fénykép készítésére is van lehetőséged.

A GoPro HERO10 Black kültéri kamerával 23 megapixeles fotóid lesznek

Készíts lélegzetelállító felvételeket azokról a helyekről, ahol éppen jársz. A GoPro HERO10 Black kültéri kamerával felvételeid rendkívüli részletgazdagságban pompáznak majd.

HyperSmooth 4.0 stabilizálás

Az új képstabilizátor hihetetlenül stabil képeket biztosít. Ráadásul a GoPro HERO10 Black kültéri kamerával gyenge fényviszonyok mellett is jobb felvételeket készíthetsz. A horizont kiegyenlítő funkció magasabb dőléshatárral rendelkezik, így a felvételek tökéletesen kiegyensúlyozottnak tűnnek majd. 

A GoPro HERO10 Black beépített összecsukható lábakkal rendelkezik

A tartó cseréje csak az idő töredékét veszi igénybe a beépített összecsukható lábaknak köszönhetően. Nincs szükség további csomagokra - csak nyisd szét, csatlakoztasd és kezdd el használni a GoPro HERO10 Black kamerát. A HERO9 Black kamerához kapható összes tartozék kompatibilis a HERO10 Black kamerával is.

Tartós és vízálló kamera

A GoPro HERO10 Black kültéri kamera tartósabb, mint valaha. Strapabíró konstrukciója a legdurvább bánásmódot is kibírja. Még a sár, a hó vagy a víz (akár 10 m mélységig) sem állíthat meg! A lencsetakaró karcálló és további védelmet nyújt. Szükség esetén könnyen kicserélheted.

Tartsd az összes legjobb felvételét egy helyen


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Érzékelő felbontása 23 Mpx
Kijelző mérete 2,27 "

Típus és működés

Képstabilizálás Elektronikus
Típus Családi, Outdoor, Webkamerák
Jellemzők Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, GPS, Vízálló tok nélkül

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 5K
Max. videófelbontás 5K (5120 × 2880)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Támogatott formátumok RAW , JPEG
Támogatott video formátumok H.264, MP4
SD kártya max. méret 512 GB

Kimenetek

Audio/Video USB-C
Adat interfészek USB-C, Wi-Fi, Bluetooth, GPS

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 1 720 mAh
Tápellátás típusa Akkumulátor

Méretek és tömeg

Tömeg 0,13 kg
Szélesség 7 cm
Magasság 4,9 cm
Mélység 3,4 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  OG010a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CHDHX-102-RT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05