Oldal frissítése

GoPro Extension Pole teleszkópos bot + zár távvezérlő

5 1 értékelés
40 490 Ft

GoPro Extension Pole teleszkópos bot + zár távvezérlő

A vízálló távkioldóval ellátott teleszkópos rúd 122 cm-ig nyúlik ki, és még közelebb visz az akcióhoz a még jobb követési felvételek érdekében.Vagy használhatod a gömbcsuklót, hogy a kamerát önmagad felé fordítd, és még több részletet fogj be a képbe.

A kihúzható GoPro bot részletei

  • Tartalmazza a teleszkópos rudat, a vízálló távkioldót, a lábtartó adaptert, a gömbcsuklós adaptert, a csuklópántot, a csavart, a távvezérlő pántot és a csuklótávcső hosszabbító pántot.
  • 122 cm-re hosszabbítható, hogy közelebb kerüljön az akcióhoz, és 25 cm-re összehajtható, hogy útközben is használható legyen
  • A kamera egyszerű, egygombos távvezérlése Bluetooth-on keresztül lehetővé teszi a fényképek készítését és a videofelvétel indítását/leállítását anélkül, hogy a kamera hatótávolságon belüllenne
  • A könnyű alumínium szekciók erősek és masszívak, a gyors és egyszerű bővítéshez tervezve
  • 1/4-20-as csavaros rögzítés a pólus tetején a kamera rögzítéséhez a mellékelt 360°-os gömbcsuklóval és lábadapterrel
  • A vízálló távirányító 5 m¹ mélységig víz alá meríthető
  • Prémium csúszásmentes markolat a biztonságos működéshez
  • 1/4-20-as menetes betét a rúd alján a más szabványos tartóval való kompatibilitás érdekében

Extra nagy hatótávolságot biztosít + könnyen elcsomagolható
az utazáshoz.

A 122 cm-re nyúló és 25 cm-re összecsukható teleszkópos rúd nagyobb rugalmasságot biztosít az utazás közbeni felvételek készítésekorA levehető vezeték nélküli távirányítóval könnyen készíthetsz felvételeket és indíthatod/leállíthatod a felvételt, amikor a pólus ki van húzva, és a GoPro éppen elérhetetlen. Tartós, könnyű alumíniumból készült, és vízálló, így kedvenc tevékenységeidet nedvesen vagy szárazon is megörökítheted anélkül, hogy megzavarná az átélt pillanatot.

Rugalmasság útközbeni filmezéshez

A 122 cm-re történő meghosszabbítással rugalmasságot kapsz a különböző felvételekhez, például búvárkodáshoz, búvárkodáshoz és még sok máshoz.Ráadásul kompakt, 25 cm-esre összecsukható, így bárhol hihetetlen felvételeket készíthet.

Egyszerű, egygombos kameravezérlés Bluetooth-on keresztül

Könnyen készíthetsz fényképeket és indíthatod/leállíthatod a videofelvételt a Bluetooth-on keresztül működő távoli kioldóvezérlővel, amelyet a fogantyún a tökéletes helyre, a kezed közelébeállíthatsz.Tökéletes megoldás, amikor a rúd teljesen kinyújtva van, és a kamera nincs elérhető távolságban.

A zárkioldó vezérlőt biztonságosan rögzítsd a csuklódra

A mellékelt csuklóhosszabbító pánt segítségével biztonságosan rögzítheted a zárkioldó vezérlőt a csuklódra, és rögzítheted, amikor nem tartod a botot.A távirányító 5 m¹ mélységig vízálló is.

Könnyű + masszív, csúszásmentes fogantyúval

A bot vízálló és tartós, könnyű alumíniumból készült, amelyet rendkívül erős meghosszabbításra terveztek.Ezenkívül a prémium csúszásmentes fogantyú lehetővé teszi, hogy magabiztosan kezeld a rudat.

Sokoldalúság nedves és száraz felvételekhez

A rúd nem csak a hosszának megváltoztatását teszi lehetővé - a gömbcsuklós adapterrel elforgathatod és megdöntheted a kamerát a még nagyobb rugalmasság érdekében.A vízálló kialakításnak köszönhetően pedig vízben és víz körül is filmezheted kedvenc tevékenységeidet.

A csomag tartalmazza a következőket:

1) 48" teleszkópos rúd

2) Csuklópánt

3) Gömbcsuklós adapter + alap a rögzítéshez

4) Adapter a lábakhoz való rögzítéshez

5) Távoli kioldó vezérlés

6) Csavar

7) Távirányító szíj

8) Hosszabbító pánt a csuklós távirányítóhoz

1A vízálló távkioldó-vezérlőhöz tartozó Bluetooth-kapcsolat nem működik a víz alatt.

FIGYELEM: Legyél óvatos, ha a GoPro tartót és kamerát aktív életmódod részeként használod.

Paraméterek

Kompatibilitás

GoPro kompatibilitás GoPro Hero10 Black (2021), GoPro Hero9 Black (2020), GoPro Hero8 Black (2019), GoPro Max (2019), GoPro Hero7 Black (2018), GoPro Hero7 Silver (2018), GoPro Hero7 White (2018), GoPro Hero (2018), GoPro Fusion (2017), GoPro Hero6 Black (2017), GoPro Hero5 Black (2016), GoPro Hero5 Session (2016), GoPro Hero 11 Black, GoPro Hero 11 Black Mini

Kompatibilitás

Kamera gyártója GoPro
Kamera modell Univerzális

Rögzítés

Tartó rögzítése Csavarok
Kamera rögzítése a tartóhoz Bekattintás

Felszerelés

Felszerelés Távirányítású indító

Elhelyezés

Elhelyezés Kézbe

Tulajdonságok

Tulajdonságok Teleszkópos, Vízálló
Anyag Fém
Szín Fekete

Méret & súly

Magasság 25,4 cm

Csomagolás

Tartók száma a csomagban 1 db
Kód:  OG106c1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AGXTS-002-EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05