Oldal frissítése

Google Wifi double pack

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Google Wifi double pack

A Google Wifi egy intelligens router otthona számára

Az otthoni környezetben a stabil internet meglehetősen nagy probléma, ezért a Google úgy döntött, hogy saját kezébe veszi az ügyet. A Google Wifi egy intelligens, alacsony fehér henger alakú router. A hangsúlyt az otthoni vezeték nélküli hálózatok rendkívül egyszerű fellendítésére helyezi.? Elég csupán az áramforráshoz és az internetkábelhez csatlakoztatnia. Mindent automatikusan beállít. A routert a mobiltelefonon vagy a tableten lévő alkalmazással vezérelhetjük.


Google Wifi
 

1 x Google Wifi

Max139 négyzetméter területű lakások és házak lefedésére.

Google Wifi
 

2 × Google Wifi

Max. 278 négyzetméter területű lakások és házak lefedésére.

Google Wifi
 

3 × Google Wifi

Max. 418 négyzetméter területű lakások és házak lefedésére.

A Google Wifi tökéletesen megoldotta a nagyobb háztartások lefedettségének problémáját. Elég több darab Google Wifit vásárolnia, és elhelyeznie őket az otthona különböző pontjain. Az eszközök mozgás közben mindig ahhoz a routerhez csatlakoznak automatikusan, amelyik a legerősebb jellel bír.

Modern funkciók akcióban

Egy modern 5GHz-es hálózat esetén 900Mb/s elméleti maximummal, egy régebbi, 2,4Ghz-es hálózat esetén pedig 300Mb/s-mal rendelkező Wifi routerról van szó. A Google Wifi garantálja, hogy egyidejűleg öt eszközön is tud streamelni 4K felbontású videót. Érdekessége, hogy a router maga választja ki az adott pillanatban a legjobb frekvenciacsatornákat, így megszabadulhat az ismert problémától, mikor is a hálózatok, főleg a lakóépületekben zavarják egymást.


Google WiFi a chytrý telefon
 

Alkalmazás a hálózat teljes áttekintéséhez

A Google WiFi routert egy ingyenes alkalmazással vezérelheti, mely rendszeres Google Wifi biztonsági frissítéseket is tartalmaz.


Ugyanezzel az alkalmazással ellenőrizheti az eszközt, megoszthatja a jelszavakat, megváltoztathatja a prioritást, vagy éjjelre kikapcsolhatja gyermekei internet-hozzáférését.

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac

Funkciók

Jellemzők Router

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 1 200 Mb/s

Típus

Típus Dual-band

Biztonság

Csatlakozók

LAN 1 ×
WAN

Méretek és tömeg

Mélység 10,61 cm
Súly 340 g
Szélesség 10,61 cm
Magasság 6,88 cm

Szín

Szín Fehér
Kód:  GO500b
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20