Oldal frissítése

Google Wifi

4,8 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Google Wifi

Intelligens Google Wifi router otthoni használatra

A stabil internet hozzáférés megteremtése otthoni környezetben  elég nagy kihívás, ezért a Google úgy döntött, hogy kérdést a saját kezébe veszi. A Google által tervezett intelligens kis fehér henger alakú Wifi router az otthoni vezeték nélküli hálózatok rendkívül gyors kiépítésében segítkezik. Alapvetően, elég csak csatlakoztatni az elektromos hálózatra, és az internet kábelére. Minden teljesen automatikusan be lesz állítva és ezután maga a router vezérelhető lesz egy a okostelefon vagy tablet applikációval.


Google Wifi
 

1 x Google Wifi

Megfelelő lefedettséget biztosít akár 139 négyzetméter alapterületű lakásoknak és házaknak.

Google Wifi
 

2 × Google Wifi

Megfelelő lefedettséget biztosít akár 278 négyzetméter alapterületű lakásoknak és házaknak.

Google Wifi
 

3 × Google Wifi

Megfelelő lefedettséget biztosít akár 418 négyzetméter alapterületű lakásoknak és házaknak.

Google tökéletesen megoldotta a lefedettség növelését a nagyobb háztartásokban. Csak több darab Google Wifi-t kell vásárolni és letenni őket a ház körül, a készüléked majd automatikusan csatlakozik ahhoz routerhez, ami a legjobb jelet biztosítja.

Modern funkciók akcióban

Alapjaiban ez egy WiFi router, ami  támogatja az elméleti maximum 900 Mb/s sebességű adatátvitelt a modern 5GHz hálózaton és a 300 Mb/s sebességet a régebbi 2.4GHz változaton. A Google azt vállalja, hogy a berendezése képes lesz  4K felbontású videót streamelni akár öt eszközre egyszerre. Érdekes megoldás az, hogy a modem automatikusan kiválasztja a legjobb frekvenciacsatornát az adott pillanatban. Tehát teljesen meg lehet szabadulni az ismert problémáktól, amikor  különösen a lakóépületekben az egyes hálózatok zavarják egymást.


Google WiFi a chytrý telefon
 

Kiegészítő app a hálózat teljes áttekintéséhez

A router egy ingyenes alkalmazással vezérelhető, amelyen keresztül érkeznek a rendszeres biztonsági frissítések, a Google WiFi számára.
Ugyanezzel az alkalmazással állíthatod be a routert, megoszthatod a jelszavakat, módosíthatod a prioritásokat, vagy akár éjszakára kikapcsolhatod a gyerekek számára az internet hozzáférést.

 

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac

Funkciók

Jellemzők Router

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 1 200 Mb/s

Típus

Típus Dual-band

Biztonság

Csatlakozók

LAN 1 ×
WAN

Interfész

Haladó funkciók Szülői felügyelet

Méretek és tömeg

Mélység 10,61 cm
Súly 340 g
Szélesség 10,61 cm
Magasság 6,88 cm

Szín

Szín Fehér
Kód:  GO500a
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20