Oldal frissítése

Google Pixel 6 Pro 5G

4,1 57 értékelés
201 990 Ft

Google Pixel 6 Pro 5G

Ez a fejlett Google Pixel 6 Pro 5G okostelefon része a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. Az okostelefon 6,71" -es képernyővel rendelkezik, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok szerelmesei. A készülék belsejében single + eSIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos Google Tensor processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik. A kellő energiát az erős, 5003 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Nyugodtan búcsút inthetsz a bosszantó kábeleknek a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP68 szintű védelmi fokozattal van jelölve. Ez a modern Google okostelefon 2021 óta van hivatalosan a piacon.

Google Pixel 6 Pro 5G okostelefon alapvető jellemzői

  • Eme Google okostelefon 6,71" méretű képernyővel van ellátva
  • A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • Az elégséges energiát az erős, 5003 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefont lehetséges vezeték nélkül is tölteni
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Vízálló konstrukcióval rendelkezik az IP68 szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátlapján 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,71"méretű kijelzővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és ívelt élek
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya részére is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 5003 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G78 MP20

Ennek a nagyszerű Google telefonnak a képernyőjét örömmel fogjuk nézni

Felejthetetlen lesz majd minden egyes pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Google telefonnal tölthetünk el, mivel 6,71" AMOLED típusú kijelzője, mely QHD 3120 × 1440 felbontással rendelkezik, prémium minőségű tartalmat kínál. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb fizikai sérüléseket. A beépített HDR 10+ formátum a legfejlettebb és legkifinomultabb technológiák közé tartozik, amelynek a gyönyörű jeleneteket köszönhetjük. Az ívelt éleknek hála egy kézzel is kényelmesen tudjuk tartani a telefont, mert az ujjak könnyen alkalmazkodnak a készülék alakjához.

Örökítsd meg az élet minden fontos pillanatát

A telefonnal történő fotózás alapvető része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő Google mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 48Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektív részletes képet ad a távoli dolgokról. Ez jól jöhet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 4× mértékű optikai zoom-ra képes. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű képek készítését teszi lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Ezen Google mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. Az optikai képstabilizátor hozzájárul az éles képek készítéséhez. Ha gyenge fényviszonyok között fotózunk, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen strapabíró Google mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5003 mAh, biztosítja a két vagy több napos készenlétet. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 30 W, továbbá gyors kábel nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 23 W. A töltésére USB-C port áll rendelkezésre.

Ezen Google okostelefon megbízható teljesítményt nyújt

A remek Google mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottsága és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálája jellemzi. Olyan hozzáadott mobil szolgáltatást tartalmaz, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további lehetőségeket tesz lehetővé, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 12 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amely akár a virtuális valóságot, illetve a 3D-s játékokat is képes kezelni.

Ez az ügyes Google mobiltelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített változata, amely a műholdas jeleken kívül használja még a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia fokozza a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Google mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak elég egyetlen érintés a telefon feloldásához. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amely biztosítja, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A barométer figyeli a légköri nyomást, és magasságmeghatározásra, illetve meteorológiai alkalmazásokhoz használható. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő, közelségérzékelő és barométer

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), töltőkábel, töltőkábel (USB-C → USB-C) és USB-C → USB-A átalakító

Méretei:

163,9 × 75,9 × 8,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

210 g

Kód:  GPX1068ax
Jótállás: 24 hónap

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10