Oldal frissítése

Google Pixel 6 5G

4,3 84 értékelés
192 990 Ft

Google Pixel 6 5G

Mobiltelefon Google Pixel 6 5G Képernyő

A(z) Google Pixel 6 5G esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy okostelefonról van szó. Úgy tervezték, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A duális kamerának hála fantasztikus képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. A RAM kapacitása 8 GB. Teljesítőképességét tekintve akár virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Google Pixel 6 5G telefont jókora kapacitású 4614 mAh akkumulátor tartja működésben. Ez a változat kényelmes praktikus vezeték nélküli akkumulátor töltéssel is rendelkezik. Komoly előnye, hogy USB-C csatlakozóval is felszerelték. Vízhatlan felépítése sokkal biztonságosabbá teszi használatát. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP68. Kijelzőjének képfrissítési frekvenciája 90 Hz. Gyors netre van szükséged? Akkor ez a telefon az 5G-s kapcsolattal neked való. A(z) Google okostelefonja megbízható Android alapokon működik.

A(z) Google Pixel 6 5G okostelefon fontosabb jellemzői

  • Konfiguráció (SIM): Single + eSIM
  • Vízálló kivitele sokkal biztonságosabbá teszi
  • Google Tensor processzor és 8 GB RAM
  • A grafikus chip típusa: Mali G78 MP20
  • Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést
  • A hátsó kamerák száma: 2
  • Kijelzőbe rejtett modern ujjlenyomat-olvasó
  • A vezetékes gyorstöltés hatásfoka 30 W, a vezeték nélküli gyorstöltés teljesítménye pedig 21 W
  • Az 50%-os töltöttségi szintet ennyi idő alatt éri el: 1800 s
  • A(z) Google mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig eSIM
Mobiltelefon Google Pixel 6 5G Lifestyle
Mobiltelefon Google Pixel 6 5G Lifestyle 2

A(z) Google Pixel 6 5G mobil kamerája és kijelzője

képátlójú kijelző téglalap alakú kivágással és aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Komoly pozitívuma, hogy a legújabb AMOLED technológiára épül, amely rendkívül élethű színeket nyújt minimális áramfogyasztás mellett. Képernyőjének képfrissítési rátája 90 Hz. Videókat és fotókat készítenél? A(z) Google Pixel 6 5G okostelefon duális hátsó kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 12Mpx (f/2,2) a fő lencse felbontása pedig 50Mpx (f/1,85) tökéletesen elégedett leszel. Az optikai képstabilizátor segítségével jó minőségű, elmosódásmentes képek készíthetők. A villámgyors lézeres fókuszálás igazi különlegesség. Egy kis praktikus LED dióda plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik lelkes szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerát. Ez a telefon egyetlen széles látószögű lencsét kapott.

A(z) Google Pixel 6 5G praktikus funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre egy klasszikus SIM és egy eSIM kártya is behelyezhető. A(z) Google Pixel 6 5G mobiltelfon biztonságáról a kijelzőbe integrált modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC funkció lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést. Az ún. OTG ("On The Go") technológiának hála külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  GPX1067ax
Jótállás: 24 hónap

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15