Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Google Nest Cam Indoor

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Google Nest Cam Indoor

A Nest Cam egy beltéri biztonsági kamera olyan tulajdonságokkal, amelyek segítenek nyomon követni, mi történik otthonodban, amíg távol vagy. Csak töltsd le készülékedre az élő streaming képhez szükséges alkalmazást és máris készen állhatsz otthonod szemmel tartására. A kamera akár teljes sötétségben is képes felvételeket készíteni, és a Full HD képek 130°-os lefedettségűek, így széles szögben és részletesen láthatod a potenciális betörőt, ami segíthet az azonosításban. A kétirányú kommunikáció közreműködésével megijesztheted a tolvajt, de rakoncátlan háziállataidat is megnevelheted úgy, hogy mindeközben te épp házon kívül vagy.

Legfontosabb jellemzők

  • Részletgazdag Full HD képek sötétben is
  • Széles szögben belátható terület (130°)
  • Kommunikáció a kamerán keresztül (kétirányú)
  • Egyszerű vezérlés egy mobilapplikáció segítségével (iOS, Android)
  • Tárolási lehetőség felhőben és egyéb funkciók
  • Rugalmas telepíthető különböző helyszínekre

Gyors telepítés bárhova

A Nest Cam telepítése csupán pár percig tart. Csak csatlakoztasd a készüléket az elektromos hálózatba és módosítsd a beállításokat a telefonos alkalmazáson keresztül. Helyezd a kamerát egy olyan pozícióba, ahonnan jól belátható a megfigyelni kívánt terület és már készen is állsz a használatra. Akár a falra is felszerelheted a kamerát, továbbá a beépített mágnesnek köszönhetően fémfelületen is stabilan megmarad. Egy standard tripod csatlakozó is tartozik az eszközhöz, ezzel is bővítve a Nest Cam alkalmazási lehetőségeit.

Értesítés a Nest alkalmazásban, ha valami történik

Nem kell mindig saját szemeddel követned az otthoni eseményeket. A Nest Cam reagál a mozgásra és a gyanús zajokra, mint például az ablaktörésre vagy az ajtófeszegetésre. Ha valami ilyesmi történik, akkor a rendszer küld egy értesítést a telefonodra vagy kapsz  egy e-mail egy képpel együtt az eseményről. A fotók a Nesten belül  akár még további három órán át megtekinthetők.

A Nest Aware szolgáltatással még többre lehetsz képes

A Nest Aware egy fizetett felhő szolgáltatás, amellyel többet hozhatsz ki a kamerából. Ha beszerzed a Nest Aware-t, a felhőben található fejlett algoritmusok felismerik a megfigyelt területen folyó lényeges történéseket, így elkerülhető számos téves riasztás. Ez a fizetett szolgáltatás néhány napig az összes rögzített videót tárolja. A Sightline gyors áttekintőjével az olyan eseményeket is visszanézheted, amelyek eredetileg kevésbé voltak fontosnak.

Paraméterek

Méret

Szélesség 71,12 mm
Magasság 114,3 mm
Mélység 71,12 mm

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Elemes, Jack

Tulajdonságok

Használat Beltéri
Kivitel Fisheye
Érzékelés Mozgás, Hang
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró, Kétirányú hang

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa Cloud
Interfész WiFi

Méretek

Szélesség 2,8 "
Magasság 4,5 "
Mélység 2,8 "

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  QT100c
Termékszám:  NEST-NC1102FD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05