Oldal frissítése

Google Home Mini Charcoal

-30%
18 690 Ft
12 990 Ft
10 230 Ft áfa nélkül

Google Home Mini Charcoal

Izgatottan várod, hogyhangvezérléssel irányítsd okos otthonod, és legyen egy intelligens digitális asszisztensed kéznél, akitől bármilyen online tartalommal kapcsolatban kérdezhetsz? A Google Home Mini Charcoal forradalmi otthoni asszisztens nagyon gyorsan reagál mindenre. Például információkat kaphatsz az időjárásról, a forgalomról, vagy javaslatot, hogy hova menj vacsorázni. Mindent elemez és kiértékel a hangutasítások alapján, és könnyen válaszol bonyultabb kérdésekre is. Bónuszként az egység felismeri a különböző emberi hangokat, ennek köszönhetően meg tudja határozni az egyéni keresési prioritásokat, és tovább növelheti a hihetetlen lehetőségek tárházát.

Mit hoz el számodra a Google Home Mini Charcoal?

  • Egyéni hangfelismerés
  • Az összes Google-platformmal zökkenőmentes integrálható
  • Hangutasításokkal vezérelhető
  • Távoli eszközök hangvezérlése
  • LED dióda jelzés
  • Online keres válaszokat a kérdésekre
  • Kompakt és elegáns megjelenés
  • Többféle színben is elérhető

Mire képes a Google Home Mini Charcoal?

A Google Home Mini Charcoal egy kis méretű és nagy teljesítményű asszisztens, amelynek segítségével könnyedén létrehozhatsz otthonodban egy futurisztikus központot, amely gyors információkkal lát el, hangutasításokra reagál, zenéket és videókat játszik le, vagy akár az összes Google-eszközt is képes távvezérelni. Mindez gomb és távirányító nélkül - egyszerű hangutasítások által.

Szeretnéd megtudni a forgalmi helyzetet miközben a gyerekeket viszed az óvodába? A hétvégi időjárásra vagy kíváncsi miközben a szoba takarításával vagy elfoglalva? Szeretnéd megtervezni a holnapi utazás útvonalát? A Google Home Mini speciális pontosított kérdezésekkelválaszol, és az utazás útvonalát közvetlenül telefonod navigációs térképére küldi. Különböző kérdéseket tehetsz fel asszisztensednek, de akár meg is szakíthatod a feladatot, és újabbat is adhatsz számára.

Egyszerű kezdő beállítás az alkalmazással

A Google Home Mini Charcoal asszisztens elindítása nagyon egyszerű. Amikor először indítod el, a hangvarázsló üdvözöl majd. Arra fog kérni, hogy ismételd meg az alapvető azonosító parancsokat. Az alapvető hangfelismerés a Google Home által történik, amelyet okostelefonodra tölthetsz le és amely nagyon fontos tényező. Az asszisztens több ember hangját is képes felismerni, amelyeket beállíthatsz, hogy például az illető saját prioritásainak megfelelő információkat találja meg.

A minimalista stílusú Google Home Mini Charcoal

A Google Home Mini Charcoal egy minimalista eszköz, amely kompakt méretével és egyszerű stílusával az "egyszerű szépséget" képviseli. A csomagban csupán az eszközt és a tápkábelt találod. De nem is kell több számára a működéshez.

A készülék alsó része csúszásgátló szilikonnal borított, így biztosítja az optimális stabilitást. Egy kis reset gombot is találsz rajta. A tápkábel helye és a főkapcsoló az oldalán található. Az egész készülék felületét szép és kellemes tapintású felület jellemzi, amely érzékeny mikrofont és erős hangszórót rejt. A közepén színes LED-ek találhatók, amelyek fokozzák az interaktív kommunikáció benyomását az asszisztenssel.


4,7
186 felhasználó értékelte
2 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth , WiFi

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home irányítórendszer

Kapcsolódás

Kompatibilitás Google Assistant
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol , Német

Tulajdonságok

WiFi sávok 2,4 GHz , 5 GHz
Speciális funkciók Spotify támogatás
Disztribúció (elosztás) US , EU

Hang lokalizáció: AT/DE

Kód:  GOOGH22
Garancia: 24 hónap
WEB15