Oldal frissítése
Október 23-a, péntek nemzeti ünnep. Ezen a napon budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban továbbra is kényelmesen vásárolhatsz.

Google Home Mini Chalk

Különleges ajánlat
Változat
Szín
Fekete Szürke
11 390 Ft
10 890 Ft
8 570 Ft áfa nélkül

Google Home Mini Chalk

 Izgatottan várod, hogy hangvezérléssel irányítsd okos otthonod, és legyen kéznél egy intelligens digitális asszisztens, akitől bármilyen online tartalommal kapcsolatban kérdezhetsz? A Google Home Mini Chalk forradalmi otthoni asszisztens nagyon gyorsan reagál mindenre. Például információkat kaphatsz az időjárást vagy a forgalmat illetően, sőt javaslatot is adhat arra, hogy hova menj vacsorázni. Mindent elemez és kiértékel a hangutasítások alapján, és könnyen válaszol bonyultabb kérdésekre is. Bónuszként az egység felismeri a különböző emberi hangokat, ennek köszönhetően meg tudja határozni az egyéni keresési prioritásokat, és tovább növelheti a hihetetlen lehetőségek tárházát.

Mitől olyan különleges a Google Home Mini Chalk?

  • Egyéni hangfelismerés
  • Az összes Google-platformmal zökkenőmentes integrálható
  • Hangutasításokkal vezérelhető
  • Távoli eszközök hangvezérlése
  • LED dióda jelzés
  • Online keres válaszokat az elhangzott kérdésekre
  • Kompakt és elegáns megjelenés
  • Több színben elérhető

Mire képes a Google Home Mini Chalk?

A Google Home Mini Chalk egy kis méretű, de nagy teljesítménnyel büszkélkedő asszisztens, amellyel könnyedén hozhatsz létre otthonodban egy futurisztikus központot tele gyors információkkal, hangutasításokkal, zene- és videolejátszással, vagy akár az összes Google-eszköz távvezérlésével. Mindez gombok és távirányító nélkül - egyszerűen hangutasítások által.

Szeretnéd megtudni a forgalmi helyzetet miközben a gyerekeket viszed az óvodába? A hétvégi időjárásra vagy kíváncsi miközben a szoba takarításával vagy elfoglalva? Szeretnéd megtervezni a holnapi utazás útvonalát? A Google Home Mini speciális, pontosított kérdezésekkel válaszol, és az utazás útvonalát közvetlenül telefonod navigációs térképére küldi. 

Különböző kérdéseket tehetsz fel asszisztensednek, de akár meg is szakíthatod a feladatot, és újabbat is adhatsz számára.

Egyszerű kezdő beállítás az alkalmazással

A Google Home Mini Chalk asszisztens elindítása nagyon egyszerű. Amikor először indítod el, a hangvarázsló üdvözöl majd. Arra fog kérni, hogy ismételd meg az alapvető azonosító parancsokat. Az alapvető hangfelismerés a Google Home által történik, amelyet okostelefonodra tölthetsz le és amely nagyon fontos tényező. Az asszisztens több ember hangját is képes felismerni amelyeket beállíthatsz, így a készülék az illető saját prioritásainak megfelelő információkat találja majd meg.

A minimalista stílusú Google Home Mini Chalk

A Google Home Mini Chalk egy minimalista eszköz, amely kompakt méretével és egyszerű stílusával az "egyszerű szépséget" képviseli. A csomagban csupán az eszközt és a tápkábelt találod, de nem is kell több számára a működéshez.

A készülék alsó része csúszásgátló szilikonnal borított, így optimális stabilitást biztosít, továbbá egy kis reset gombot is találsz rajta. A tápkábel helye és a főkapcsoló a készülék oldalán található. Az egész készüléket szép és kellemes tapintású felület jellemzi, amely érzékeny mikrofont és erős hangszórót rejt. A közepén színes LED-ek találhatók, amelyek fokozzák az interaktív kommunikáció benyomását az asszisztenssel.


4,7
355 felhasználó értékelte
5 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Lokalizáció: UK

Kapcsolódás

Támogatott OS Android , iOS
Kompatibilitás Google Assistant
Tápellátás Hálózat
Alkalmazás nyelve Angol , Német

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth , WiFi

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home

Tulajdonságok

WiFi sávok 2,4 GHz , 5 GHz
Mikrofonok száma 2
Speciális funkciók Spotify támogatás , micro USB kimenet
Disztribúció (elosztás) US , EU
Szín Szürke

Lokalizáció: AT/DE

Kód:  GOOGH21
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  GA00210-DE
WEB10