Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Google Home Mini Chalk

-48%
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
24 790 Ft
12 990 Ft
10 230 Ft áfa nélkül

Te is örülnél ha lenne otthon egy hangvezérlésű, intelligens digitális asszisztensed, akitől bármit kérdezhetsz és az megkeresi neked az interneted? A forradalmian új Google Home Mini - Kréta szinte azonnal reagál. Információval szolgál az időjárással és az utakkal kapcsolatban, sőt még éttermet is ajánl Neked. A készülék elemzi és kiértékeli a szóbeli utasításokat, amiket szükség esetén könnyedén pontosíthatsz. Bónuszként a készülék beazonosítja a különböző emberi hangokat, meghatározza az egyéni keresési priorításokat és még számos más tulajdonsággal rendelkezik.

Mi teszi a Google Home Minit olyan különlegessé?

  • Egyedi hangfelismerés
  • Zökkenőmentesen integrálható bármelyik Google platform
  • Szóbeli utasítások végrehajtása
  • Távoli eszközök hangvezérlése
  • LED jelzés
  • Szóban feltett kérdésekre, online keresi ki a választ
  • Kompakt és elegáns megjelenés
  • Több színben is kapható

Mit tud?

A Google Home Mini - Kréta egy kicsi, de erős otthoni asszisztens, amely képes otthonodat, egy gyors információkkal teli, hangvezérlésű, futurisztikus központtá alakítani, melynek segítségével zenéket és videókat játszhatsz le, vagy írányíthatod Google készülékeidet. Mindezt bármilyen gomb vagy távirányító nélkül - pusztán hangvezérlés segítségével.

Gyermekeidet viszed óvodába és útinformra lenne szükséged? Esetleg tudni szeretnéd milyen idő lesz a hétvégén, miközben a takarítással vagy elfoglalva? A holnapi utazásod útvonalát szeretnéd tisztázni? A Google Home Mini még a legösszetettebb kérdéseket is megválaszolja, útvonaltervedet pedig közvetlenül mobiltelefonod navigációs térképéhez rendeli.

Bármilyen kérdést feltehetsz anélkül, hogy éppen aktuális tevékenységedet megszakítanád.

Telepítsd egyszerűen, alkalmazás segítségével!

A Google Home Mini telepítése rendkívül egyszerű. Első bekapcsoláskor, a hangutasításokat tartalmazó varázsló fog köszönteni. Ezekután alapvető azonosítási parancsokat kell elismételned és követned. A kezdeti hangfelismerést a Google Home applikáció végzi, mellyet könnyedén letölthetsz okostelefonodra és mely elengedhetetlen a készülék használatához. A készülék könnyedén beazonosítja a különböző emberi hangokat, valamint meghatározza az egyéni keresési priorításokat.

Google Home Mini minimalista stílusban

A Google Home Mini egy minimalista eszköz, amely a szépséget és egyszerűséget ötvözve könnyedén kitűnik, köszönhetően kompakt méretének és szimpla formatervezésének. A csomagban csak a készüléket és a hozzátartozó tápkábelt találod, hisz másra nem is lesz szükséged.

Az alja, az optimális stabilitás érdekében, egy csúszásgátló szilikon felülettel van ellátva, valamint egy kicsi RESET gombbal is rendelkezik. Az oldalán, a tápkábelhez tartozó aljzatot, valamint a főkapcsolót találod. Maga a készülék egy szép és kellemes tapintású felülettel rendelkezik, mely alatt egy érzékeny mikrofon és egy erőteljes hangszoró található. Középen színes LED-eket találsz, melyek fokozzák az interaktív hívás benyomását.

4,7
163 felhasználó értékelte
2 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Kapcsolódás

Kompatibilitás Google Assistant, Bluetooth, WiFi
Tápellátás Hálózati
Smart Home segítők Google Assistant
Alkalmazás nyelve angol , német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home irányítórendszer

Tulajdonságok

WiFi sávok 2,4 GHz , 5 GHz
Speciális funkciók Spotify támogatás
Elosztás US , EU
Kód:  GOOGH21
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  GA00210-DE