Oldal frissítése

Google Chromecast Ultra

4,4 49 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Google Chromecast Ultra

A Google Chromecast Ultra a népszerű Chromecast és Chromecast 2 mini számítógépek utóda, amely a hagyományos TV-t szinte teljes Smart TV-vé alakította át. Újonnan kezeli a 4K felbontást, a HDR videó gyorsabb, és Ethernet kábellel csatlakoztathatja a hálózathoz. A készülék mindössze 6 mm-rel nagyobb, mint elődje, így elég kicsi ahhoz, hogy elrejtse a problémát a televízió mögött.


Főbb jellemzők

  • Eközben a legerősebb Chromecast multimédiás központ
  • Támogatja a 4K felbontást és a HDR-t
  • Youtube, Netflix
  • Egyszerű kapcsolat
  • Mobil eszközkezelés
  • Kompatibilis a Google Android, az Apple iOS és a Microsoft Windows rendszerrel

4K és HDR

A legjelentősebb fejlesztés a 4K támogatás, amely lehetővé teszi a teljes minőségű YouTube vagy Netflix videókat, hogy teljes mértéApproxen kiaknázhassák a 4K Ultra HD panel lehetőségeit, ha rendelkezik TV-vel vagy monitorral. Más alkalmazásoApproxól - Alza Media, Hulu Plus, HBO Most, Spotify stb. 

Ha egy alacsonyabb felbontású videót játszik le, a ropogós, ropogós és éles képet kapja, a Chromecast Ultra optimalizálja az összes kép tartalmat, hogy a lehető legjobb eredményt érje el a nézőn. Az Ultra egy új kiegészítője HDR videó támogatással is jár, nevezetesen a HDR10 és a Dolby Vision.


Streaming telefonokról és táblagépekről

Természetesen lehetőség van a Chromecast Ultra okostelefonra, táblagépre vagy laptopra való csatlakozáshoz, és tartalmuk nagyméretű tévéképernyőre való átviteléhez, legyen az iOS, Android vagy Windows. Ezeket az eszközöket a Google Cast segítségével távirányítóként telepítheti. Az Android-eszközök esetében a képernyőt közvetlenül a tévékészüléken is tükrözheti.



Kis méretű, figyelemre méltó teljesítmény

Az új Chromecast Utra 1,8-szer gyorsabb a betöltés és feldolgozás során, mint elődje. A beépített Wi-Fi modul mellett a továbbfejlesztett bevétel mellett Ethernet csatlakozó is van, tehát ha nem biztos abban, hogy otthoni Wi-Fi-hálózat elérhetősége, elérhetősége vagy Wi-Fi-je nincs, akkor otthon, csatlakoztathatja a Chromecast Ultra hálózati kábelt. A port nem található közvetlenül a készülék testén, hanem a tápkábellel.


További információ:

követelmények:
TV HDMI porttal
Wi-Fi hálózathoz vagy egy Ethernet-kábellel, amely internetkapcsolattal rendelkezik
Wi-Fi okostelefon, táblagép vagy notebook (az alábbi operációs rendszerű eszközök támogatottak: Android 4.1 és újabb, iOS 8.0 és újabb, Mac OS X 10.9 és újabb, Windows 7 és újabb)

Wi-Fi:
802.11ac (2.4 GHz / 5 GHz)

Csomag tartalma:
Chromecast Ultra
Tápkábel
Hálózati adapter ethernet porttal


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Alapvető paraméterek

Támogatott felbontás 4K Ultra HD

Csatlakozás és lejátszás

Interfész Ethernet LAN, HDMI 2.0, Micro USB
Kapcsolódás Wi-Fi

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Google Chromecast

Csomag tartalma

Csomag tartalma Adapter
Kód:  GO180e
Termékszám:  GA3A00403A14-R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20