Oldal frissítése

Google Chromecast

3,6 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Google Chromecast

A Google Chromecast egy apró készülék súlya 34 g, amely elfedi hihetetlen potenciál. A TV, monitor vagy kivetítő kell tenni során idejű multimédiás központ gyakorlatilag korlátlan forrását jelentik. Csak dugja be egy szabad HDMI port, microUSB port csatlakoztassa a táp- és a szórakozás lehet kezdeni.

minimalista erő

A legegyszerűbb módja annak, hogy online szórakoztató.

  • multimédia központ
  • Google Play, Youtube
  • egyszerű csatlakoztatás
  • Kezelése mobil eszközökön keresztül
  • Kompatibilis az Apple

Egy új korszak szórakoztató

Triviális telepítés és fugázó sikeresen befejeződött, és most nem kerül a videót a YouTube-on az okostelefonról vagy tablet, egy kattintás, és meleg képet és hangot a nagy képernyőn.
Egyéb támogatott szolgáltatások a Cseh Köztársaságban tartozik a Google Play Zene így zenei termelés a Hi-Fi rendszer lesz tiszta öröm. Manapság, akkor nem kell a bonyolult ellenőrzés CD, csak használja az alkalmazást a telefonon, és a probléma megoldódott.

hozzáférhető vezérlések

Még érdekesebb használatát felmerül népszerű Chrome böngészőt. Ugyanez tágulási tükröződik a böngésző tartalmát közvetlenül a televízióhoz.
Internet böngészés, bemutatása képek vagy egyéb napi tevékenységet jön egy teljesen új szintre emeli a kihasználtsága. Sok felhasználó szívesen még összeegyeztethető a versenyképes platform az Apple.

A csomag tartalma:
mini számítógép
USB kábel (használt, mint egy hálózati adapter)

Kód:  XX901chrom
Termékszám:  H2G2-42/promo

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05