Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Google Chromecast 3 fekete - adapter nélkül

4,6 687 értékelés
16 390 Ft

Google Chromecast 3 fekete - adapter nélkül


A Google Chromecast 3 a Google népszerű mini számítógépének továbbfejlesztett változata, amellyel az összes videótartalmat könnyedén lejátszhatod. Nemcsak ellenállhatatlanul alacsony ár jellemzi, de a Google filozófiájának megfelelő stílusos egyszerűségével és hasznos értékével is kiemelkedik. Egyszerűen integrálhatómodern okos eszközökkel, például számítógéppel, tablettel vagy mobiltelefonnal; vezérlése igazi élvezet, és nem kell azon sem gondolkodnod, hol is hagytad a távirányítót.

A Google Chromecast 3 mini számítógép főbb jellemzői

  • Tartalom lejátszás különböző platformokról és készülékekről
  • Vezérlés okos eszközökkel
  • Alza Media, Youtube, Netflix, Hulu, Google Play és más tartalmak lejátszása
  • Könnyen tükrözi a telefon, tablet vagy Chrome webböngésző képernyőjét
  • 802.11ac WiFi támogatás (2,4 GHz/5 GHz)
  • 60 fps mellett képes kezelni a Full HD-t
  • Micro-USB tápellátás
  • Támogatja a Windows, az Android és az Apple eszközöket
  • Méretei csupán 52 × 52 × 14 mm

Kompakt, elegáns - ez a Google Chromecast

A Chromecast 3 jobb hardverrel rendelkezik, mint fiatalabb testvére, amely a streaming minőségében mutatkozik meg. Ez a modell akár 60 képkocka/másodperces sebességgel képes kezelni a Full HD-adást. Természetesen támogatja a 802.11ac WiFi szabványt, amely kevésbé zajos 5 GHz-en fut. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül amegváltozott design-t sem, amely immár egy űrhajóra vagy akár egy jojóra emlékeztet. Emellett a Chromecast az Alza Media tartalmakat, kedvenc YouTube videóidat, valamint a Netflix, a Hulu Plus és a Google Play zenéit és filmjeit is képes lejátszani, vagy megjeleníteni például az aktuálisan megnyitott tabokat a Google Chromeböngésződből. Ráadásul nagyon sokoldalú, hiszen több platformon is használható, legyen szó akár Android operációs rendszerről, iOS-ről, MAC-ről vagy PC-ről - egyszerűen, televíziód nagy képernyőjén élvezheted a tartalmakat.

Könnyen csatlakoztatható Google Chromecast - HDMI-n keresztül

Ezzel az ügyes segítővel nincs szükség kábelekre. A Plug and Play segítségével könnyen csatlakoztatható a HDTV-hez egy HDMI interfészen keresztül. Csatlakoztasd az USB tápegységet, és máris élvezheted kedvenc hőseid kalandjait a nagy képernyőn. Felejtsd el a vezetékekkel való bíbelődést is - hiszen a többi eszközzel történőkommunikáció WiFi-n keresztül történik a 2,4 és 5 GHz-es sávokban, így teljes körű szabadságot biztosít abban, hogy a tartalom hol kerüljön streamelésre.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Támogatott felbontás Full HD, HD Ready

Csatlakozás és lejátszás

Interfész HDMI, Micro USB
Kapcsolódás Wi-Fi
USB portok száma 1 ×

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangvezérlés
Alkalmazás Amazon Prime Video, Netflix, YouTube

Szín

Szín Fekete
Kód:  GO180b
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  GA00439

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10