Oldal frissítése

Goodie GrennPower Supermix BIO 150g

Goodie GrennPower Supermix BIO 150g

Adj zöld utat testednek és elmédnek. A Goodie GrennPower Supermix BIO négy zöld szuperélelmiszer egyedülálló kombinációja, magas klorofill- és antioxidáns-tartalommal. Segít megtisztítani, megszabadítani a szervezetet a méreganyagoktól és energiát ad. Ezek kombinálásával a természet legértékesebb anyagait kapod meg az egészséged számára. A nyersanyagokat nagyon kíméletes módon dolgozzák fel, nem tartalmaznak genetikailag módosított GMO összetevőket.

  • A BIO Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) egy édesvízi egysejtű alga. Az étrend-kiegészítőben mechanikusan megbontott kötésekkel - a jobb felszívódás érdekében. Hozzájárul az általános tisztuláshoz, és támogatja a máj és az emésztőrendszer működését. Vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb természetes anyagokat, például klorofillt, karotinoidokat vagy chlorella növekedési faktort (CGF) tartalmaz. Támogatja az immunitást, a vitalitást és energiát ad. Antioxidánsokat és 17 különböző aminosavat tartalmaz, beleértve az esszenciális aminosavakat, amelyeket a táplálékkal kell magunkhoz venni.
    Eredete: Tajvan
  • BIO Spirulina (Arthrospira platensis) A spirulina egy édesvízi alga, egy antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, enzimekben gazdag szuperélelmiszer. B12-vitamint is tartalmaz, amely ritkán fordul elő a növényvilágban. Nagy mennyiségű növényi fehérjét is tartalmaz. Segít a testsúly és a vércukorszint szabályozásában.
    Eredete: Tajvan
  • BIO Fiatal árpa (Hordeum vulgare) A fiatal árpaport fiatal árpahajtások levének kipréselésével nyerik. A levet ezután kíméletesen vákuumban szárítják. Minden tápanyag, antioxidáns és egészséget támogató anyag megmarad. A por nem tartalmaz glutént. Ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a fiatal árpa préselt leve, amely klorofillban, béta-karotinban és aktív enzimekben gazdag. Védi a sejteket a korai öregedéstől, általában véve fiatalítja a szervezetet. Aminosavtartalmának köszönhetően regeneráló képességgel rendelkezik.
    Eredete: Németország, Ausztria
  • BIO Fiatal búza (Tritticum aestivum) A fiatal búzaport fiatal búzafű levének kipréselésével nyerik. A levet ezután kíméletesen vákuumban szárítjuk. Minden tápanyag, antioxidáns és egészséget támogató anyag megmarad. A por nem tartalmaz glutént. Ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a fiatal búza préselt leve, amely klorofillban, béta-karotinban és aktív enzimekben gazdag. Összetétele hasonló a fiatal árpa levéhez. A különbség az ízben és az általános hatásban rejlik. A fiatal búza serkenti az anyagcserét és magasabb energiaértékkel rendelkezik. Eredete: Németország, Ausztria

Használat:
Adj naponta 1-3 evőkanálnyit (5-15 g) vízhez, turmixokhoz, gyümölcs- vagy zöldségitalokhoz. A sütéssel vagy a RAW-konyhában való használattal is kísérletezhetsz.

Figyelmeztetés:
A táplálékkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Ne lépd túl a napi ajánlott adagot. Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára.

Összetétel

BIO spirulina (Arthrospira platensis) 25%, BIO chlorella (Chlorella pyrenoidosa) 25%, BIO fiatal búza 25%, BIO fiatal árpa 25%.

Paraméterek

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek

Hatás

Hatás Emésztésre, Fogyásra
Támogatott szervek Csontok, Ízületek, Bélrendszer, Gyomor
Kód:  SPT16542
Termékszám:  8596299010957

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15