Oldal frissítése

Goobay UK/ EU fekete

4,5 46 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
3 290 Ft

Goobay UK/ EU fekete

Goobay adapter utazáshoz, az Egyesült Királyságban használatos foglalathoz és európai szabványú csatlakozókkal rendelkező készülékekhez. Az adapter lehetővé teszi a legtöbb Európában gyártott fogyasztó csatlakoztatását az elektromos hálózathoz Angliában, vagy bármely további országban, ahol az Egyesült Királyságban szabványos foglalatokat használnak.

Az adapter nem kalibrálja automatikusan a feszültség mértékét, ezért győződjön meg arról, hogy az Ön által csatlakoztatni kívánt fogyasztó hasonló elektromos feszültséggel dolgozik-e. A Goobay UK/CZ adapterben 5A biztosíték van és fekete színben kapható.

Paraméterek

Aljzatba

Aljzat típusa G
Ország Nagy-Britannia, Dubaj, Írország, Skócia, Seychelle-szigetek

Tartalék aljzat

Aljzat típusa E
Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Belgium, Kanári-szigetek, Dánia, Monaco, Tunézia
Kód:  WD968i95
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ppadapter-79

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15