Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Goliathus Mobile

4,2 13 értékelés
5 390 Ft

Goliathus Mobile

A Razer Goliathus Mobile egy olyan felület, amelyet olyan PC játékosoknak fejlesztettek ki, akiknél a fókusz a mozgékonyságon van, ám ez mégsem  megy a sebesség és a pontosság rovására. A hátizsákban hordható, menet közben is előkapható egérpad kifejlesztése azzal az igénnyel született meg, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt a gyors és a precíziós játékstílusok között. Ez az, amit ez az egérpad nyújt, sima felület, gyorsaság és precizítás – mindezt méretarányosan. A speciális tervezésű felület még a legérzékenyebb pásztázó mozgást is érzékeli, azért, hogy segítsen követni az egér legfinomabb mozgatását is. Egy, mindössze 1,5 mm vastagságú tartós anyagból készült, ami egyúttal azt is jelenti, hogy bármikor bárhová problémamentesen magával viheti. Az összecsukott laptop közé is tehető, de összetekerve is gond nélkül szállítható.

Legfontosabb jellemzők

  • speciális tervezésű felület a lehető leggyorsabb és legprecízebb irányítás érdekében
  • alkalmas gyorsasági és precíziós játékstílusú PC játékokhoz
  • gumi alappal a még nagyobb kényelemért és stabilitásért
  • kompakt méretarányokkal, tartós anyagból
  • tökéletes játékokhoz még menet közben is
 
 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 27 cm
Magasság 0,15 cm
Mélység 21,5 cm
Tömeg 0,05 kg

Típus

Felhasználási mód Gamer

Tulajdonságok

Anyag Textil, Gumi

Szín

Szín Zöld
Kód:  MR060y9f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RZ02-01820200-R3M1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15