Oldal frissítése

Goldwell Stylesign Creative Texture

Kiegészítők a termékhez

Goldwell Stylesign Creative Texture

A Goldwell Stylesign Creative Texture Crystal Turn 2 100 ml-es gél, egy kiemelkedő hajápolási termék nők számára, amely erősíti a hajat és szépen csillogó fényt kölcsönöz neki. Ideális hajformázáshoz, bármilyen hajtípushoz - sima, fényes és matt hajhoz, alkalmi frizurákhoz, de akár kócos, kezelhetetlen hajhoz egyaránt. A viasz összetétele formázó polimerekkel és bambusz fehérjékkel van gazdagítva, amelyek segítenek létrehozni a kívánt frizurát, rugalmas tartással. A termék nagy előnye, hogy védi a hajszínt a kopástól, továbbá véd a magas kőmérséklet által okozott károsodástól, és az UV sugárzástól is, a különleges UV szűrő összetételének köszöhetően. A kellemes állagú gél viaszt könnyű lemosni, nem ragad, továbbá nem terheli, zsírosítja a hajat.


Alkalmazás:
Vigye fel a viaszt száraz, vagy megtörölt hajára saját igényének megfelelően.
Rögzítés mértéke:
2

 

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó viasz

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Rögzítés szöge

Tartás Könnyed fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: UV fénnyel szemben, Hajvasalás károsító hatása ellen, Hajszárítás károsító hatása ellen
Kód:  KSVL3268
Termékszám:  4021609275299

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20