Oldal frissítése

Goldwell Lagoom Jam hajzselé 150 ml

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Goldwell Lagoom Jam hajzselé 150 ml

A GOLDWELL Lagoom Jam egy luxus, gyorsan száradó hajzselé, amely alkalmas minden hajtípushoz. A különleges zselé azonnali tartást, maximum dússágot és ragyogó fényt biztosít a frizura számára. Gyengéden gondoskodik a hajról, védi a hő káros hatásaitól, nem szárít és könnyen eltávolítható. Alkalmas a professzionális és igényes frizurák befejezésére is. 
Használat:
Oszlasd el egyenletesen a hajon és formázd tetszésed szerint.
Jellemzők:
A termék alkalmas minden hajtípusra.
Tartás erőssége: 4
Kiszerelés:
150ml

Összetétel:
Water (Aqua/Eau), Acrylate Copolymer, Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copolymer, Panthenol, Sodium Hydroxide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Benzophenone-4, Sodium Starch Octenylsuccinate, Niacinamide, Maltodextrin, Polysilicone-9, Calcium Pantothenate, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract, Sorbitol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Silica, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Fragrance/Perfume, Green 3 (CI42053), Red 33 (CI17200)

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Hajvasalás károsító hatása ellen, Hajszárítás károsító hatása ellen
Kód:  KSVL1160
Termékszám:  4021609278467

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10