Oldal frissítése

43" Gogen TVU 43S298 STWEB

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

43" Gogen TVU 43S298 STWEB

Gogen TVU 43S298 STWEB
Úhlopříčka 108 cm

A diagonal of 108 cm

DVB-T2

DVB-T2 Ready

Satelitní tuner

Satellite tuner

Frekvence 800 Hz

Frequency 800 Hz

Elegantní design

A televízió, amely minden érzékedet lenyűgözi

Az Ultra HD felbontás olyan vizuális élménnyel ejt rabul, mely tökéletesebb a valóságnál is! Példanélkülien részletes képre számítatsz, amely szó szerint életre kel a GoGEN TV képernyőjén. A tévé 16:9-es képaránnyal rendelkezik, emellett 3840x2160 pixeles felbontású jeleket is képes megjeleníteni, négyszer magasabb felbontásban, mint a Full HD elődje. Top kategóriás élmény, amelyhez el sem kell hagynod az otthonod. Tisztaság, élesség és sima akciójelenetek, ezt biztosítja az erős CMP képalkotó technológia 800Hz frekvencián.

A jövőt sugározza

A TV-t számos teszten átesett, és DVB-T2 minősítést szerzett. A vásárlók, akik ezt a TV-t választják, biztosan lehetnek abban, hogy a DVB-T2 szabvány igazi, luxus kategóriás digitális képet fog nyújtani. Nem lesz szükség új tuner vásárlására. Emellett a DVB-S2 tuner Skylink Ready minősítéssel rendelkezik, így a legújabb szatelit szolgáltatásokat is azonnal élvezheted. 

certifikát DVB-T2
Domácí multimediální centrum

Mindez az otthoni hálózaton

Csak ülj le kényelmesen, és nézz végtelen mennyiségű internetes tartalmat. A böngésző számtalan hasznos weboldalt kínál, olyanokat, mint a YouTube, a Facebook, a Twitter és sok más. Használd otthoni eszközeidet multimédiás fájlok forrásaként az univerzális DLNA standard megoldással, így megjelenítheted a tartalmaidat akár NAS-ról, vagy notebookról is. A Miracast azt is lehetővé teszi, hogy a telefonod képernyőjét a TV képernyőjére tükrözd. 

Valami extra

A TV támogatja a HbbTV technológiát. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy foghatod az ingyenes sugározott (FTA) adásokat és az IPTV szolgáltatást is igénybe veheted a TV-n, mindent egy helyen. A TV rendelkezik VOYO alkalmazással is, amellyel több, mint 2000 filmet, eredeti TV Nova show-t és egyéb exkluzív NOVA SPORT tartalmat is elérhetsz.    

Gogen Smart TV

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 43 " (109,22 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 97,5 cm
Magasság 61,8 cm
Mélység 27,5 cm
Magasság talp nélkül 57 cm
Mélység talp nélkül 9,5 cm
Tömeg 9,2 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WG9542b5
Termékszám:  GOGTVU43S298STWEB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05