Oldal frissítése

Gogen TCH 640 autós tablet tartó

4,4 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gogen TCH 640 autós tablet tartó

Élvezze a luxus limuzin érzetet autójában. Szórakoztassa az utasokat hosszú utazás esetén izgalmas filmekkel, vagy használja ki a hihetetlenül tiszta navigációt a nagyméretű tablet kijelzőjén. A rendkívül praktikus fekete Gogen TCH 640 autós tartóval ez nem is lehetne egyszerűbb.

A termék legfőbb jellemzői

  • Többféle rögzítési lehetőség, szerelőkeret
  • A tablet vagy az ebook felszerelhető vízszintesen, függőlegesen és átlósan
  • 360° -ban forgatható
  • Kiváló minőségű anyaghasználat
  • Könnyű és gyors összeszerelés szerszám nélkül
  • Elegáns design

Multifunkcionális tartozék az autóban

A TCH 640 autós tablet és ebook tartó legnagyobb előnye kétségtelenül az univerzális használat. A műszerfalhoz, az elülső vagy oldalsó üveghez, vagy akár a fejtámlahoz is rögzíthető. Ez a Gogen TCH 640 tartó nagyszerű partnerként szolgál mindenféle kiránduláshoz. Az utasok szórakoztathatók filmekkel, képekkel és akár könyvekkel is. De ezen kívül lehetőség van egy nagy, jól látható kijelző segítségével használni a navigációt. Ezzel a praktikus Gogen tartóval minden lehetséges.

Rengeteg módon kompatibilis

A Gogen TCH 640 autós tartót tabletekhez és ebookokhoz tervzeték, 7"-10"-es átlójú modellekhez. Erős rögzítő elemek nemcsak stabilan tartanak, hanem gyors és egyszerű felszerelést is biztosítanak szerszámok használata nélkül. A tablet vagy az ebook mind vízszintesen, mind függőlegesen felszerelhető az univerzális TCH 640 tartó használatával. Kissé szokatlan lehet, de egészen biztosan nagyon látványos, hogy a készülékeket átlósan is lehetőség van rögzíteni.

A csomag tartalma:
Tartó tapadókoronggal
Támogató konzol
Tablet tartó

 

Paraméterek

Rendeltetés

Használat Univerzális – minden készülékhez
Umístění držáku Műszerfalra, Szélvédőre, Fejtámlára

Kompatibilitás

Készülék min. szélessége 17,78 cm
Készülék max. szélessége 19,3 cm
Kód:  WG997a
Termékszám:  GOGTCH640
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05