Oldal frissítése

Gogen Power Bank 20000 mAh fekete

4,5 13 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Gogen Power Bank 20000 mAh fekete

A GoGEN 20000 külső akkumulátortöltővel könnyebb lesz az utazás, mert az olyan eszközök, mint az okostelefon, az MP3 és MP4 lejátszó, a GPS navigáció, a kültéri kamera, a fényképezőgép, vagy pedig a tablet sokkal hosszabb ideig használhatóak lesznek anélkül, hogy aggódnod kellene az akkumulátor állapotuk miatt. A hagyományos mobiltelefonokat legalább 7-8 alkalommal feltöltheted vele. A Gogen Power Bank 20000 USB kimenete 2,4A-val lehetővé teszi a nagyobb áramfogyasztású készülékek töltését is, mint például az Apple tabletek és mobiltelefonok.  Emellett egy másik, 2,1A-s kimenet is a rendelkezésedre áll. 

A Gogen Power Bank 20000 főbb jellemzői

  • Tökéletes megoldás utazáshoz
  • 6,000 mAh-s (vagy akár nagyobb) mobiltelefonokhoz és hasonló eszközökhöz tervezve
  • Kompakt méretek és alacsony tömeg
  • Gyorstöltés két USB kimenetnek köszönhetően (2.1 A és 2,4 A)
  • Töltés állapotjelző
  • A kiváló minőségű belső akkumulátor kapacitása 20.000 mAh

Energia az útra

A GoGEN 20000 lélegzetelállító fekete színű külső tápegysége az érdekes, modern megjelenés és a jó energiaellátás ideális kombinációja. A Gogen Power Bank emellett LED-es akkumulátor állapotjelzőt is kínál, így mindig képben leszel az akkumulátor aktuális állapotával. A Gogen 20000 univerzális külső tápegység energiát ad a mobilkészülékednek egy üzleti út, utazás, vagy nyaralás során. Nagymértékben meghosszabbítja a készülék üzemidejét, így Te hosszabb ideig maradsz mobilis villamos energia csatlakozás elérése nélkül. 

Gyorstöltés

A 2,4 A-os áram segítségével akár kétszer olyan gyorsan töltheted fel a készülékedet, mint a hagyományos töltők. A második port 2,1 A-t biztosít, ami elegendő a legtöbb telefon és elektronika feltöltésére. A Gogen 20000 tápegység szinte minden olyan mobilkészülékkel kompatibilis, amely USB-porton keresztül tölthető. A micro USB tápkábel a csomagolás részét képezi.

Paraméterek

Méret

Szélesség 81 mm (8,1 cm)
Magasság 159 mm (15,9 cm)
Mélység 23 mm (2,3 cm)

Kapacitás

Kapacitás 20 000 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A
Kimenetek száma összesen 2

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,1 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók Gyors töltés, LED-es állapotjelző
Szín Fekete

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet

Bemenetek

Bemenet Micro USB

Tömeg

Tömeg 434 g
Kód:  WG821q1
Termékszám:  GOGPB200002BGR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15