Oldal frissítése

Gogen ME 2930

4,6 34 értékelés
16 690 Ft

Gogen ME 2930

Ha pontos információkat keresel a kültéri hatásokról és a hőmérsékleti változásokról, akkor nem hagyhatja ki a GoGEN ME 2930 vezeték nélküli meteorológiai állomást. Áttekintést nyújt mindenről, ami az ablak mögött zajlik, anélkül, hogy ki kellene dugnod az orrod. Az animált előrejelzésekkel mindig tudni fogod, hogy magaddal kell-e vinned  az esernyődet, vagy vedd elő a napszemüveget és cipődet. A GoGEN ME 2930 meteorológiai állomás mindezt kínálja.

A GoGEN ME 2930 meteorológiai állomás fő előnyei

  • GoGEN ME 2930 számos animációt kínál az időjárás-előrejelzéshez
  • A riasztás beállítása a hőmérséklet elérésekor
  • Nagy színes és tágas LCD kijelző
  • A GoGEN ME 2930 meteorológiai állomás elegáns ezüst dizájnnal büszkélkedhet
  • A készülék memóriája a legmagasabb és a legalacsonyabb
  • A vezeték nélküli érzékelő hatótávolsága akár 50 méter is lehet

Hogy lehetséges ez?

Az egyedülálló, tágas LCD kijelző folyamatosan tájékoztat a hőmérsékletről és a páratartalomról. A hőmérséklet-érzékelő távolsága legfeljebb 50 méter, amely biztosítja az információk továbbítását a kert bármely sarkából. A meteorológiai állomás memóriájának köszönhetően mindig tudni fogod, hogy az érzékelőn kívül milyen maximális és minimális hőmérsékletet észlel. Ha aggódsz a deres növények vagy a fagyos utak miatt,  akkor beállíthat riasztást például a fagypont hőmérsékletére. A készülék animációkat jelenít meg napos, részben felhős, felhős, felhős égbolt esetén, esővel, faggyal és hóval. A tágas kijelzőn látott animált előrejelzés soha nem hagy kétséget. 

GoGEN meteorológiai állomás - elegáns látnok 

A GoGEN ME 2930 a prémium kategóriába tartozik. Az meteorológiai állomás kiváló minőségű anyagokból készül, tiszta ezüst felülettel. Természetesen van egy időkijelzője, amelyet pontosan rádiójelek vezérelnek. Az időjárás, az idő, a dátum és a riasztás beállításaival az állomás nagyszerűen néz ki az asztalon, a fiókos szekrényen és egy kis éjjeliszekrényen. Az 50 méteres vezeték nélküli érzékelőt két AAA elem táplálja. Maga az állomás két AA elemmel vagy hálózatról táplálható, a mellékelt adapternek köszönhetően.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Otthoni
Időjárás Aktuális, Előrejelzett
Használat Beltéri, Kültéri

Tulajdonságok

Mérési értékek Hőmérséklet, Nedvességtartalom
Megjelenítés Idő, Dátum, Naptár
Tulajdonságok Vezeték nélküli érzékelő
Funkciók Ismételt ébresztés, Ébresztőóra

Alapegység

Kijelző típusa LCD
Kijelző tulajdonságai Színes
Áramforrás Elemes
Elem típusa AA

Csomagolás

Csomag része Fő egység

Elhelyezés

Időjárás állomás elhelyezése Asztalra

Méret & súly

Szélesség 93 mm
Magasság 153 mm
Mélység 45 mm
Tömeg 0,45 kg
Kód:  GOGN001a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ME 2930
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15