Oldal frissítése

Gogen MCH 640 fekete-szürke

4,2 32 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gogen MCH 640 fekete-szürke

A Gogen MCH 640 univerzális tartó a szellőzőrácson rögzül. Lehetővé teszi a 3,5 és 6 hüvelyk közötti mobiltelefonok vagy navigációs rendszerek könnyű és biztonságos használatát.  A tartó egyszerűen csatlakoztatható szellőzőrácsokhoz speciális mechanizmus segítségével, így nem takarja el a kilátást, de látótávolságon belül marad. Ennek következtében a készülék biztonságosan a tartóba helyezhető, és nem gátolja az USB kapcsolatot.

Legfontosabb jellemzők

  • Alkalmas 3,5-6 hüvelyk nagyságú eszközökhöz
  • Csúszásgátló touchpad
  • 360 ° -ban elforgatható
  • Szellőzőkhöz és a fogókhoz, körszerelvényekhez 18-32 mm átmérővel

Rögzítse eszközét

A tartó nagy előnye, hogy 360 fokban elforgatható, így függőleges vagy vízszintes helyzetben is tarthatja a készüléket. A biztonságos rögzítést nyújtható karok teszik lehetővé. Továbbá az érintkező felület csúszásmentes, amely biztosítja a fogást agresszív vezetés közben is. A tartó fekete és szürke részek kombinációjából jött létre.

 
Kód:  WG997m4
Termékszám:  GOGMCH640
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10