Oldal frissítése

Gogen MCH 501 fekete autós tartó

4,6 141 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gogen MCH 501 fekete autós tartó

A Gogen univerzális mágneses tartót arra tervezték, hogy könnyen használható legyen mobiltelefon és GPS rögzítésére. Az autó szellőzőrácsára tehető, amely lehetővé teszi az eszközök biztonságos rögzítését a látómezőben vezetés közben, miközben nem zavarja a kilátást. A mágnes nagyon erős - az eszköz csatlakoztatva marad még sportosabb vezetési technika mellett is. 

 

Legfontosabb jellemzők

  • Az autó szellőzőrácsára tehető
  • Kompatibilis a legtöbb mobiltelefonnal
  • Bármilyen szögben forgatható
  • Kapacitás akár 350 g

 

Ez a Gogen termék  sajátos mágnessel büszkélkedhet. A dobozban található két ellentét mágnes kapcsolódik a mobiltelefonhoz.

  • Mobiltelefon - a hátlaphoz helyezd a mágnest, és tedd be a telefont a téglalap alakú lemezbe. A mobiltelefon már ezután könnyen illeszthető a mágneses tartóra bármilyen szögben. 
  • Egyéb navigációs eszközök - a telefon vagy GPS hátuljára teszed a kerek ellentétes mágnest, amely biztosítja a stabilitást.

A csomag tartalma:
tartó
mágneses matrica
fémlemez

 
Kód:  WG997n1
Termékszám:  GOGMCH501
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15