Oldal frissítése

Gogen LR03 AAA Alkáli Super 10

4,6 113 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gogen LR03 AAA Alkáli Super 10

A Gogen alkáli eleme kitűnő választás hordozható elektronikai eszközeibe. Ha maximális teljesítményre, és hosszú élettartamra vágyik, ez az elem tökéletes választás Ön számára. Csúcsminőségű anyagokból készült, ezáltal biztosítja az eszközök megbízható működését.

Ez az LR03-as elem 1,5V-os feszültséggel rendelkezik, a csomagban pedig 10 db elemet találunk. Az AAA LR03 Super elemek teljesítménye a mérsékelt energiafogyasztású eszközök használatánál a legjobb. Ilyenek például: távirányító, hőmérsékletmérő eszközök, elektronikus játékok, de remekül teljesítenek energiaigényes készülékekben is, mint például zseblámpákban, elektromos borotvákban, játékkonzolokban és diktáló eszközökben.

Paraméterek

Tulajdonságok

Akkumulátor feszültség 1,5 V
Elem típusa RAM

Típus

Elem típusa Egyszer használatos
Akku mérete AAA ceruzaelem (mikroelem, LR03)

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 10 db
Kód:  WG811d2a
Termékszám:  GOGR03ALKALINE10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20