Oldal frissítése

Gogen IR 167 BTB fekete

4,2 76 értékelés
48 690 Ft

Gogen IR 167 BTB fekete


A Gogen IR 167 BTB nagyszerű internetes rádió mindennapi használatra ajánlott. Világos színes kijelzővel és széles kapcsolódási lehetőségekkel rendelkezik, beleértve a Wifi és Bluetooth technológiákat. Ráadásul a Gogen IR 167 BTB fekete rádióval több ezer internetes rádióadót leszel képes fogni, így szó szerint hallhatod a híreket a világ minden tájáról. Természetesen ébresztőóra funkció is található rajta, ill. rendelkezik időjárás információkkal.


A Gogen IR 167 BTB legfontosabb jellemzői

  • Színes LCD kijelző
  • Mobilról történő lejátszás
  • Wifi csatlakozási lehetőség
  • Internet rádió streaming
  • Időjárás információ
  • Bluetooth
  • Elegáns design

Praktikus társ otthonra

A Gogen elektronikára szakosodott cseh márka IR 167 rádiója nagyszerű példa arra, hogy a cég rendkívül sikeresen működik a saját területén. A Gogen IR 167 BTB kellemes méretű, karcsú kialakítású rádió, amely kitűnően illik minden lakásba. Értékelendő tulajdonságai közé tartozik, hogy a vezérlésre széles választék áll rendelkezésedre - használhatod a készüléken található gombokat, a mellékelt távirányítót, vagy Wifi segítségével csatlakoztathatod mobiltelefonhoz, és irányíthatod mobil alkalmazásokkal. A Bluetooth-nak köszönhetően az IR 167 BTB internetes rádió összekapcsolható mobiltelefonnal vagy táblagéppel, a Jack dugónak hála pedig fejhallgatóval is élvezheted a rádiózást.


Széles lejátszási lehetőségek

A Gogen IR 167 BTB rádiót egyszerűen csatlakoztasd a WiFi hálózathoz, és azonnal hozzáférhetsz a világ bármely táján működő rádióhoz. Csak regisztrálj a mediaYou alkalmazásban, és irányítsd a lejtszási listádat. Természetesen, a rádió közvetlenül telefonról is képes fájlokat lejátszani. Az állomások tárolására legfeljebb 20 előbeállítás áll rendelkezésre. A Wifi segítségével internetes rádiókról letöltheted az összes fontos információt, beleértve az időjárást és a pontos időt.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rádió típus Internetes, Klasszikus
Teljesítmény 14 W
Tuner típusa FM
Előre beállítható csatornák száma 20 ×
Design Klasszikus

Csatlakozás és lejátszás

Bemenetek USB
Kapcsolódás Bluetooth, DLNA, UPnP, Wi-Fi
Kimenetek 3,5 mm Jack
Támogatott formátumok AAC, FLAC, MP3, WAV, WMA

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Ébresztőóra, Kijelző, Óra
Funkciók Automatikus hangolás, Időjárás előrejelzés

Tápellátás

Tápellátás Hálózati

Csomagolás

Csomag része Távirányító

Méret & súly

Szélesség 255 mm
Magasság 105 mm
Mélység 185 mm
Tömeg 1,48 kg

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  WG983d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GOGIR167BTB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05