Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Gogen HBTM 41RR piros

4,0 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gogen HBTM 41RR piros

 
Gogen HBTM 41RR Bluetooth fejhallgató
 
40 mm-es hangszóró

40mm měniče

Beépített FM tuner

Integrovaný FM tuner

Vezeték nélküli

Bezdrátový poslech

Összecsukható kialakítás

Skládací konstrukce

Gogen HBTM 41RR vezeték nélküli felhallgató

Univerzális megoldást kínál a legsarkalatosabb igényekre is

A GoGEN HBTM41 modern vezeték nélküli fülhallgató ideális a zenehallgatásra minden Bluetooth 3.0 kompatibilis eszközön, emellett alternatív megoldásként elérhető a 3,5 mm-es jack kábel használata is. A tiszta hangzásvilágot a dinamikus 40 mm-es hangszórók biztosítják 20 és 20,000 Hz frekvenciatartomány között. Ezen felül a fejhallgató beépített FM tunerrel rendelkezik. A rádió szabályozását szolgáló gomb a többi vezérlőgomb között található a jobb fülkagylón. A beépített mikrofon segítségével használhatod a fejhallgatót a hívások fogadására is. 

A zenehallgatás és a mozgás együttes lehetősége

A Bluetooth segítségével könnyedén csatlakoztathatod a vezeték nélküli technológia által, az eredmény pedig tiszta és megbízható hangzásvilág. Élvezd a vezeték nélküli kapcsolat előnyeit a mindennapi tevékenységeid során, illetve a 10 méteres hatótávolságig terjedő zenehallgatás szabadságát. Egy-egy gomb megnyomásával válthatsz a zeneszámok közt, beállíthatod a hangerőt vagy fogadhatod a bejövő hívásokat is. Szabadon válthatsz a zenehallgatás vagy a telefonhívások üzemmódja között anélkül, hogy elővennéd a mobiltelefonodat a zsebedből. A használt hangerőtől függően akár 6 órás üzemidőt is biztosít egyetlen töltéssel.

Zenehallgatás 10 méteres hatótávolságig
Összecsukható kialakítás

Összehajtható és ellenálló

Az összehajtható designnak köszönhetően bárhová magaddal viheted a fejhallgatód, mivel csak minimális helyet foglal el a táskádban. A piros színnel és a magasfényű műanyag borítással modern, fiatalos benyomást kelt. Az 1,2 méter hosszú kábel 3,5 mm-es jack csatlakozóval nem tekeredik össze, így kényelmes a használata. A széles, párnázott, állítható méretű fejpánt és az extra puha fülpárnák minden fejformához illeszkednek, még hosszútávú viselet esetén is kényelmesek.

Levehető, tartós audiokábellel

Ha a fejhallgatót laptophoz vagy asztali géphez szeretnéd csatlakoztatni, de nem szeretnéd a Bluetooth kapcsolat számára kialakított beépített akkumulátort használni, akkor az audiokábel segítségével használhatod azt hagyományos, vezetékes fejhallgatóként is. Egyszerűen csak dugd be az audiokábelt. A kábel eltávolítható, ellenáll a törésnek és tekeredésnek, és 3,5 mm-es jack csatlakozóban végződik. A csomagban található továbbá egy USB töltőkábel is kényelmes, fonott kialakításban. 

Eltávolítható, tartós audiokábellel

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Piros

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fülre illeszkedő (on-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack, Bluetooth
Kábel hossza 1,2 m
Kábelvezetés Egyoldalú

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
További tulajdonságok Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 105 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 32 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Kör

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 6 óra

Tömeg

Tömeg 209 g
Kód:  WG9575k1
Termékszám:  GOGHBTM41RR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05